Derfor er ejerløsninger vejen frem i web-branchen!

På nuværende tidspunkt har du måske dit eget website eller webshop hos et webbureau hvor du betaler et løbende gebyr. Eller måske står du overfor dit første webprojekt. I så fald, så er dette indlæg noget for dig, da der er penge at spare. 

Fordelen ved, at du ejer dit website eller webshop

Hvis vi starter med fordelen på ejerløsninger, så ligger det i ordet. Nemlig, at du ejer dit website eller webshop. Du undgår derved de løbende gebyrer og de ekstremt høje priser ved ekstra funktioner som der er ved lejeløsninger (løsninger hvor du betaler et løbende gebyr for at have et website eller en webshop). Desuden skal du også være sikker på, at du vælger en løsning der er bygget med Open Source systemer som f.eks. Magento, VirtueMart, Joomla eller WordPress. Disse systemer er Open Source som betyder, at du kan tage din løsning ‘med dig’ overalt og samtidig få hjælp fra andre webbureauer, så du ikke er afhængig af ét webbureau, hvis du ønsker at skifte webbureau.

Din virksomhed bliver mere værd med en ejerløsning

Det betyder garanteret også meget for dig, at din virksomhed bliver mere værd – og det er lige præcis hvad din virksomhed gør med en ejerløsning. Værdien af dit website eller webshop tilhører nemlig din virksomhed og ikke et webbureau, som det ville have gjort hvis det havde været en lejeløsning. Dette kan blive meget kompliceret hvis du ikke ejer din løsning, da likviditeten ligger hos dit webbureau. Det gør det samtidigt også mindre interessant for mulige investorer i din virksomhed, da de kan se, at dit website eller webshop tildels er ejet af et webbureau.

Kan en lejeløsning ikke betale sig i det lange løb?

Hvis man ser direkte på omkostninger ved begge dele så kan en lejeløsning ikke betale sig. En ejerløsning kan være dyr i starten, men herefter ejer du din løsning fuldt ud og har derved også mulighed for at sælge eller viderudvikle den som det passer dig. Dette kan du ikke med lejeløsning, da det i princippet er dit webbureau som ejer din løsning.
Hvis du overvejer en ejerløsning skal du se efter følgende…
1. Er det Open Source løsning (Magento, VirtueMart, Joomla, WordPress)?
2. Den billigeste løsning er ikke altid den bedste for dig og omvendt – tænk det igennem og tænk på fremtiden.
3. HUSK at få en deadline på projektet!!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Søgemaskineoptimering er en videnskab indenfor online markedsføring

Search Engine-friendly websites

Søgemaskineoptimering er en vigtig del af en virksomhed