Gå videre til hovedindholdet

Fik du lavet en god hjemmeside?


Fik du lavet en god hjemmeside? Spørgsmålet er hvordan du nu får besøg til den?

Fik du lavet en god hjemmeside? Spørgsmålet er hvordan du nu får besøg til den? Det spørgsmål kender vi alle sammen mere eller mindre og når du møder den situation, så har du nogle muligheder som AdWords og andre webannoncer, men problemet er at du ikke har budgettet til det. Her kommer vi og hjælper dig. 

Koncept

Vores koncept er nemlig; gratis trafik udveksling med andre folk som dig og som søger besøg til sin hjemmeside. Lad os kort fortælle hvordan det fungerer.

Teknikken

Teknikken er meget simpel; du udveksler besøgene ved hjælp af kampagne og bannere med andre brugere med konvertering 1:1
Det betyder:
- viser du et andet banner 100 gange vil du modtage 100 visninger tilbage
- bliver der klikket på et af bannerne som er vist på din side, vil du modtage 3 ekstra visninger

Konkurrenter

Systemet er delt op i kategorier. På den måde kan du sikre sig at der ikke bliver vist annoncer inden for din kategori. F.eks. du har en blog der handler om turisme eller politik, så det er ikke sikkert at du vil vise annoncer af dine konkurrenter, når du derfor vælger en bestemt kategori, begrænser du annoncer som bliver vist på din side. Omvendt hvis du synes at det er mere relevant at vise annoncer indenfor samme branche som du er i så har du også muligheden for det.

Søgemaskineoptimering

P.S. Vi kan anbefale at du laver SEO på din hjemmeside, da organiske google søgninger kan give dig masser af gratis trafik. Vi kan give dig gratis servicetjek om hvad der eventuelt skal ændres på din hjemmeside i forhold til søgemaskineoptimering. 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

En lokal søgning i søgemaskiner

Ønsker din virksomhed at være synlig i Google, når en potentiel kunde i området søger efter et produkt eller en service, som du giver? Vil din virksomhed gerne fuld kontrol over, hvilke oplysninger der er synlige i Google? Eller vil din virksomhed gerne ændre åbningstiderne for en bestemt periode, skal du ændre den angivne telefonnummer eller måske tilføje den korrekte logo? Så skal du læse videre her om Google Min Virksomhed.

Tag ejerskab af din virksomhed i dag
En lokal søgning i søgemaskiner er de mest almindelige rute folk hen, når de søger information om en lokal virksomhed, service eller produkt. For eksempel, de får den mest relevante pizzarestaurant i det lokale område, uanset om de søger efter "pizza restaurant, [sted]". Den post kan blive optimeret med, herunder adresse, åbningstider og telefonnumre (se klippet nedenfor). Hvis din virksomhed ikke har taget ejerskab af posten, er sandsynligheden lav, at din virksomhed vil være synlig i lokale resultat.

Ifølge Google…