Gå videre til hovedindholdet

God SEO koster ikke kassen


God SEO koster ikke kassen

Det koster hverken kassen at få god søgemaskineoptimering, og i største træk så tjener SEO sig hurtigt hjem. Det er ligesom at investerer månedligt i aktier, bortset fra SEO efter 1 måned giver pengene tilbage. Men hvor meget skal en hjemmeside så koste? Udover alt det generelle som domain, sikkerhed, hvis man kun kigger på design, det er svært at sige. Jeg vil bare komme ud med det budskab, at man ikke skal holde sig tilbage fordi man tænker det er for dyrt. Undersøg markedet først, er der nogen der kan lave en lille fin hjemmeside til at starte med, så er det en god start.
En billig hjemmeside kan findes ved at søge efter den. Der findes et par stykker rundt omkring i landet der laver hjemmesider, og til forskellige priser. Nogle laver store avanceret hjemmesider til mange penge! Mens andre laver mindre hjemmesider, som en nyopstartet person kan bruge. Normalt hvis de laver hjemmesider, kender de også til SEO, ikke mindst burde de. Så ved at søge på Google kan man nemt finde en billig, stilrent og avanceret hvis det er det man leder efter. Det handler bare om at kigge lidt rundt.
Hvis i ellers kender til nogen som laver det, måske noget i selv har fået kan i skrive en kommentar til andre, hvis de nu leder efter nogen :)

Billig hjemmeside med god seo

Der er sikkert mange der tror man skal købe en dyr hjemmeside til 20.000 kr. derefter for at få SEO på den. Det er altså ikke sagen og langt fra! En dyr hjemmeside har intet med godt SEO at gøre. Der er lidt snak om at en billig hjemmeside ikke er brugervenlig, og dermed går folk hurtig ud af den/ikke går ind på den igen, og på den måde skader det SEO. Men man kan altså godt få en god hjemmeside til billige penge.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

En lokal søgning i søgemaskiner

Ønsker din virksomhed at være synlig i Google, når en potentiel kunde i området søger efter et produkt eller en service, som du giver? Vil din virksomhed gerne fuld kontrol over, hvilke oplysninger der er synlige i Google? Eller vil din virksomhed gerne ændre åbningstiderne for en bestemt periode, skal du ændre den angivne telefonnummer eller måske tilføje den korrekte logo? Så skal du læse videre her om Google Min Virksomhed.

Tag ejerskab af din virksomhed i dag
En lokal søgning i søgemaskiner er de mest almindelige rute folk hen, når de søger information om en lokal virksomhed, service eller produkt. For eksempel, de får den mest relevante pizzarestaurant i det lokale område, uanset om de søger efter "pizza restaurant, [sted]". Den post kan blive optimeret med, herunder adresse, åbningstider og telefonnumre (se klippet nedenfor). Hvis din virksomhed ikke har taget ejerskab af posten, er sandsynligheden lav, at din virksomhed vil være synlig i lokale resultat.

Ifølge Google…