Gå videre til hovedindholdet

God SEO koster ikke kassen


God SEO koster ikke kassen

Det koster hverken kassen at få god søgemaskineoptimering, og i største træk så tjener SEO sig hurtigt hjem. Det er ligesom at investerer månedligt i aktier, bortset fra SEO efter 1 måned giver pengene tilbage. Men hvor meget skal en hjemmeside så koste? Udover alt det generelle som domain, sikkerhed, hvis man kun kigger på design, det er svært at sige. Jeg vil bare komme ud med det budskab, at man ikke skal holde sig tilbage fordi man tænker det er for dyrt. Undersøg markedet først, er der nogen der kan lave en lille fin hjemmeside til at starte med, så er det en god start.
En billig hjemmeside kan findes ved at søge efter den. Der findes et par stykker rundt omkring i landet der laver hjemmesider, og til forskellige priser. Nogle laver store avanceret hjemmesider til mange penge! Mens andre laver mindre hjemmesider, som en nyopstartet person kan bruge. Normalt hvis de laver hjemmesider, kender de også til SEO, ikke mindst burde de. Så ved at søge på Google kan man nemt finde en billig, stilrent og avanceret hvis det er det man leder efter. Det handler bare om at kigge lidt rundt.
Hvis i ellers kender til nogen som laver det, måske noget i selv har fået kan i skrive en kommentar til andre, hvis de nu leder efter nogen :)

Billig hjemmeside med god seo

Der er sikkert mange der tror man skal købe en dyr hjemmeside til 20.000 kr. derefter for at få SEO på den. Det er altså ikke sagen og langt fra! En dyr hjemmeside har intet med godt SEO at gøre. Der er lidt snak om at en billig hjemmeside ikke er brugervenlig, og dermed går folk hurtig ud af den/ikke går ind på den igen, og på den måde skader det SEO. Men man kan altså godt få en god hjemmeside til billige penge.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Seo produkter

BASIC PAKKEBasic-pakken er til dig, der har en nyopstartet hjemmeside og ønsker at blive set på Google. SEO optimerer din hjemmeside, således Google nemt kan finde den samt give dig en høj rangering ved én enkelt søgning. Basic-pakken er god til dig, der har en ny eller lille hjemmeside samt en smule forståelse for tekstforfatning.
PLUS PAKKE Plus-pakken er vores mest købte pakke - den dækker nemlig de fleste ønsker! I pakken får du 1.000 ords SEO-optimeret tekstforfatning, som skal hjælpe dig med at skabe gode resultater på Google og give dig endnu større succes. Plus-pakken er god til dig, der har en forholdsvis lille hjemmeside eller webshop, dog dækker den også de større hjemmesider.
PREMIUM PAKKE Premium-pakken er til dig, som ønsker en god markedsføring på Google. Du får dobbelt op på on-page optimering, linkbuilding samt tekstforfatning i forhold til Plus-pakken. Denne pakke er til dig med en stor hjemmeside/webshop, men også til dig, der har en webshop med stort potentiale fo…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Guide til søgemaskine-optimering i CMS

Din nye hjemmeside kan indstilles til at være mere brugervenlig over for søgemaskiner, således at indholdet lettere optages og indekseres korrekt. Det betyder at brugere, af eksempelvis Google, med større sandsynlighed får vist din side blandt søgeresultaterne.

Unikke titler og metadata Titler og metadata angives i Indholdssider i kontrolpanelet. Når en indholdsside oprettes eller redigeres, udfyldes felterne TitleNøgleord og Beskrivelse.
Title - Her angives en title (optimalt op til 67 tegn), som kort fortæller noget om indholdet på siden (fx Mine bedste mad-opskrifter med kylling)Nøgleord - her angives ord som beskriver indholdet, og som benyttes i indholdsteksten (fx mad, opskrifter, kylling)Beskrivelse - her angives en kort beskrivelse (fx Læs om lækre og sunde retter med kylling)
Brugervenlige URL'er Dette punkt kræver at webhotellet understøtter såkaldte .htaccess filer og URL Re-writing.
Gå til Indholdssider i kontrolpaneletI sektionen Indstillinger vælges Generer URL'er…