Gå videre til hovedindholdet

Handel og e-commerce

Handel på Internettet er mange ting – og stadig en overset mulighed med henblik på forretningseffektivisering og kundeorientering. Handel mellem virksomheder (B2B) kan effektiviseres betragteligt ved at gøre ordremodtagelsen elektronisk, enten ved at lade kunden indtaste sine ordrer i en webbaseret ordremodtagelse (selfservice), eller ved at tilbyde at modtage kundens ordrer fuldt automatisk ved direkte overførsel fra kundens systemer.

Begge metoder (ofte kombineret) indeholder muligheder for, at styre, kontrollere og undgå fejlindtastninger samt ordrelinier, der er behæftet med tvivl. Dette taget i betragtning og kombineret med den umiddelbare ressourcebesparelse i ordremodtagelsen, opnår du en mærkbar rationalisering. 

Vi har stor erfaring inden for både rådgivning og udvikling af løsninger til elektronisk handel. Teknologisk er vores løsninger baseret på Microsofts produkter, hvilket betyder at vi udvikler på en solid og gennemprøvet platform. Vores rådgivning baserer sig på mange års erfaring med udvikling, integration og implementering af handelsløsninger. Vi anlægger en pragmatisk betragtning af problemstillingen og opgaven, og sammen med kunden (evt. også kundens kunde) finder vi frem til den bedste løsning.

Mange projekter inden for elektronisk handel er gennem årene strandet på grund manglende logistisk indsigt og kompetence. Det er derfor en styrke mht. et samarbejde med os, at vi parallelt med vort fokus på elektronisk handel også har logistik som fokusområde. Se mere under punktet ”Logistik” om vores konkrete tilbud på området.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

En lokal søgning i søgemaskiner

Ønsker din virksomhed at være synlig i Google, når en potentiel kunde i området søger efter et produkt eller en service, som du giver? Vil din virksomhed gerne fuld kontrol over, hvilke oplysninger der er synlige i Google? Eller vil din virksomhed gerne ændre åbningstiderne for en bestemt periode, skal du ændre den angivne telefonnummer eller måske tilføje den korrekte logo? Så skal du læse videre her om Google Min Virksomhed.

Tag ejerskab af din virksomhed i dag
En lokal søgning i søgemaskiner er de mest almindelige rute folk hen, når de søger information om en lokal virksomhed, service eller produkt. For eksempel, de får den mest relevante pizzarestaurant i det lokale område, uanset om de søger efter "pizza restaurant, [sted]". Den post kan blive optimeret med, herunder adresse, åbningstider og telefonnumre (se klippet nedenfor). Hvis din virksomhed ikke har taget ejerskab af posten, er sandsynligheden lav, at din virksomhed vil være synlig i lokale resultat.

Ifølge Google…