Gå videre til hovedindholdet

Handel og e-commerce

Handel på Internettet er mange ting – og stadig en overset mulighed med henblik på forretningseffektivisering og kundeorientering. Handel mellem virksomheder (B2B) kan effektiviseres betragteligt ved at gøre ordremodtagelsen elektronisk, enten ved at lade kunden indtaste sine ordrer i en webbaseret ordremodtagelse (selfservice), eller ved at tilbyde at modtage kundens ordrer fuldt automatisk ved direkte overførsel fra kundens systemer.

Begge metoder (ofte kombineret) indeholder muligheder for, at styre, kontrollere og undgå fejlindtastninger samt ordrelinier, der er behæftet med tvivl. Dette taget i betragtning og kombineret med den umiddelbare ressourcebesparelse i ordremodtagelsen, opnår du en mærkbar rationalisering. 

Vi har stor erfaring inden for både rådgivning og udvikling af løsninger til elektronisk handel. Teknologisk er vores løsninger baseret på Microsofts produkter, hvilket betyder at vi udvikler på en solid og gennemprøvet platform. Vores rådgivning baserer sig på mange års erfaring med udvikling, integration og implementering af handelsløsninger. Vi anlægger en pragmatisk betragtning af problemstillingen og opgaven, og sammen med kunden (evt. også kundens kunde) finder vi frem til den bedste løsning.

Mange projekter inden for elektronisk handel er gennem årene strandet på grund manglende logistisk indsigt og kompetence. Det er derfor en styrke mht. et samarbejde med os, at vi parallelt med vort fokus på elektronisk handel også har logistik som fokusområde. Se mere under punktet ”Logistik” om vores konkrete tilbud på området.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Søgemaskineoptimering er en videnskab indenfor online markedsføring

Søgemaskineoptimering Søgemaskineoptimering er en moderne tidsalder internet markedsføring videnskab, historie succes for flere internetportaler for bred vifte af online-forretning. Men det egentlige spørgsmål: “Hvad er en endelig afgørelse marketing søgemaskineoptimering?” Det er et spørgsmål, der popper op i hovedet på hver eneste virksomhed ejer over hele kloden.

Før søgemaskineoptimering marketing, vil jeg tage dig gennem forskellige former for markedsføring almindelig i markedet. Markedsføring Offline – Tag som et eksempel pizza levering butik, hvor hver én markedsføringstilladelse, der skal gøres offline, og i dette tilfælde vil de blive rettet aviser, billboards, på tværs af vejen, populære radio-og tv til at fremme deres nye pizza produkt.
Marketing online og offline – Antag, at du er nødt til at rejse, websted og ønsker at bringe klienter. I dette tilfælde kan du vælge både online såvel som offline markedsføring kanal er nævnt i det foregående eksempel.
Marketing  Nogle virks…

SEO - Det hænger sådan sammen

Hvad er SEO?Den fulde form af SEO betyder Search Engine Optimization. Grundlæggende SEO er nævnt som fn-betalt, o, økologisk eller naturlig SEO. Search engine optimization kan proceduren for at forbedre synligheden af et websted eller en webside i en række forskellige søgemaskiner som Google, Yahoo, Bing og så videre. SEO indhold er bygget op omkring "Hvordan søgemaskiner arbejde". Hvad gjorde folk søger efter, vil de søgeord eller søgetermer, der blev opført i søgemaskiner, og hvordan søgemaskinerne reagerer på deres målrettede brugere former essensen af SEO arbejde. Med andre ord, at SEO er den procedure, for at forbedre rang af målrettet websted i søgemaskinens resultatsider (SERP).
Hvorfor har vi brug for SEO? En masse af web-brugere anvender søgemaskiner til at opdage noget eller lære et nyt koncept, der har været langt fra dem.Således søgemaskine er den simpleste værktøj bruges til at finde de tjenester, de har brug for. Med den store mængde af folk, der søger efter prod…