Gå videre til hovedindholdet

Magento Ecommerce udvikling

 Den bedste platform til den makeover din online butik har brug for


Selv Magento Inc ( tidligere Varien ) har måske ikke visualiseret så meget popularitet som en eCommerce løsning, da det først blev lanceret af organisationen den 31. marts 2008. Dog kan Magento udviklere helt sikkert have troet på betydningen af værktøjet, når det tillod butiksejere at bygge “native mobile” butiksfacade apps. Der må have været en anden grund end ” konkret fremtidig succes” i denne udgivelses platform, der opfordrede eBay til at eje softwaren 100 procent den 6. juni 2011. De der havde forudsagt den lyse fremtid for denne eCommerce Website udviklingsplatform havde ret, da Roy Rubin, Stiftende chefadministrator for nylig meddelte, at Magento har overgået 4 millioner downloads i den første måned af 2012. Siden starten, har organisationen ikke efterladt noget uforsøgt for at udvikle platformen til det bedre. I de sidste seks måneder har eBay hyret 75 nye Magento udviklere. eBay Inc mener med rette, at den interne og eksterne Magento eCommerce Udvikling sætter nye standarder hver dag og softwaren giver en hård konkurrence til Demandware Inc. og IBM Corp ‘ s WebSphere Commerce.

Virksomhedens politikker og sin tilgang til software, herunder markedsføring og anvendelse, tilføjer en masse der gør denne software afgørende. Magento har været så heldigt at blive forfremmet som nogle af de bedste business moduler. Det fås gratis, og hvis du ønsker at komme ind i udviklingsdelen, kan du gå til “software-as -a-Service Go Editions”.

Man kan straks begynde at bruge softwaren ved at downloade den gratis version. Gennem anvendelse af avanceret Magento eCommerce Udvikling kan livlighed af softwaren øges. Der er hundredvis af organisationer, der tilbyder Magento integration og udviklings tjenester til en overkommelig pris. Du er bare nødt til at identificere, hvilken slags funktion, du har brug for, til at indarbejde dit websted. Der er ikke noget du ikke kan anvende på din Magento hjemmeside, i hvert fald hvad din online virksomhedsdrift angår. Det værende tekst, grafik, billeder, lyd / video, osv. , du kan styre alt med ét enkelt dashboard.

Øve nogle af de bedste “Search Engine Optimization”(SEO) tjenester til at fremme synligheden af webstedet;
lade dig oprette et image ved at konvertere PSD som dit website tema, hvilket sikrer eksklusivitet på dit websted;
Administrerer mere end ét Magento site;
Gør din operation systematisk og professionelt ved at integrere Analyser og rapportering, online betalinger muligheder, osv.

Så Magento Development sikrer:

Øget kontrol, så du kan styre alt fra merchandise til kampagner og markedsføring effektivt;
Øget ROI, da det hjælper dig med at oprette business moduler til at tilbyde produkter til lavere omkostninger;
Øget vækst, da det giver dig mange muligheder for at generere flere indtægter.

Magento Udvikling er en ganske interessant og nyttig proces, som, hvis anvendt på den bedst mulige måde, kan resultere i en pludselig vækst for enhver virksomhed. Udviklingsprocessen er meget overkommelig. Selv en lille virksomhed kan tænke på at bestyre et detail websted eller en online shopping butik, hvilket er blevet uundgåeligt nu om dage.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Google ønsker virksomheder skal til at være mere proaktive

Vi har også skrevet et indlæg om vigtigheden af at have en optimeret virksomhedsfortegnelse i Google!
Rediger din virksomhedsfortegnelse direkte i søgeresultaterne
Google ønsker virksomheder til at være mere proaktive med at opdatere og bruge deres forretning notering. Opdatering af din virksomhed, for eksempel, deres åbningstider i ferier og helligdage, er det en win-win-situation for både Google og virksomheden selv. Derfor behøver du ikke nødt til at forlade Google-Søgning til at administrere din virksomhed.

I juli 2017 testet Google en kontrolpanelet for Google er Min Virksomhed, hvor virksomhederne er i stand til at redigere deres posteringer direkte i søgeresultaterne. I begyndelsen af september 2017 rullet opdateringen ud. Det eneste du behøver at gøre, er at være logget ind med den konto, der har ejerskabet af post. Så kan du bare søge for din virksomhed i Google-Søgning, og en menu, hvor du kan optimere din notering vil derefter være synligt over søgeresultater. Opdateringen…