Gå videre til hovedindholdet

Magento Ecommerce udvikling

 Den bedste platform til den makeover din online butik har brug for


Selv Magento Inc ( tidligere Varien ) har måske ikke visualiseret så meget popularitet som en eCommerce løsning, da det først blev lanceret af organisationen den 31. marts 2008. Dog kan Magento udviklere helt sikkert have troet på betydningen af værktøjet, når det tillod butiksejere at bygge “native mobile” butiksfacade apps. Der må have været en anden grund end ” konkret fremtidig succes” i denne udgivelses platform, der opfordrede eBay til at eje softwaren 100 procent den 6. juni 2011. De der havde forudsagt den lyse fremtid for denne eCommerce Website udviklingsplatform havde ret, da Roy Rubin, Stiftende chefadministrator for nylig meddelte, at Magento har overgået 4 millioner downloads i den første måned af 2012. Siden starten, har organisationen ikke efterladt noget uforsøgt for at udvikle platformen til det bedre. I de sidste seks måneder har eBay hyret 75 nye Magento udviklere. eBay Inc mener med rette, at den interne og eksterne Magento eCommerce Udvikling sætter nye standarder hver dag og softwaren giver en hård konkurrence til Demandware Inc. og IBM Corp ‘ s WebSphere Commerce.

Virksomhedens politikker og sin tilgang til software, herunder markedsføring og anvendelse, tilføjer en masse der gør denne software afgørende. Magento har været så heldigt at blive forfremmet som nogle af de bedste business moduler. Det fås gratis, og hvis du ønsker at komme ind i udviklingsdelen, kan du gå til “software-as -a-Service Go Editions”.

Man kan straks begynde at bruge softwaren ved at downloade den gratis version. Gennem anvendelse af avanceret Magento eCommerce Udvikling kan livlighed af softwaren øges. Der er hundredvis af organisationer, der tilbyder Magento integration og udviklings tjenester til en overkommelig pris. Du er bare nødt til at identificere, hvilken slags funktion, du har brug for, til at indarbejde dit websted. Der er ikke noget du ikke kan anvende på din Magento hjemmeside, i hvert fald hvad din online virksomhedsdrift angår. Det værende tekst, grafik, billeder, lyd / video, osv. , du kan styre alt med ét enkelt dashboard.

Øve nogle af de bedste “Search Engine Optimization”(SEO) tjenester til at fremme synligheden af webstedet;
lade dig oprette et image ved at konvertere PSD som dit website tema, hvilket sikrer eksklusivitet på dit websted;
Administrerer mere end ét Magento site;
Gør din operation systematisk og professionelt ved at integrere Analyser og rapportering, online betalinger muligheder, osv.

Så Magento Development sikrer:

Øget kontrol, så du kan styre alt fra merchandise til kampagner og markedsføring effektivt;
Øget ROI, da det hjælper dig med at oprette business moduler til at tilbyde produkter til lavere omkostninger;
Øget vækst, da det giver dig mange muligheder for at generere flere indtægter.

Magento Udvikling er en ganske interessant og nyttig proces, som, hvis anvendt på den bedst mulige måde, kan resultere i en pludselig vækst for enhver virksomhed. Udviklingsprocessen er meget overkommelig. Selv en lille virksomhed kan tænke på at bestyre et detail websted eller en online shopping butik, hvilket er blevet uundgåeligt nu om dage.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Seo produkter

BASIC PAKKEBasic-pakken er til dig, der har en nyopstartet hjemmeside og ønsker at blive set på Google. SEO optimerer din hjemmeside, således Google nemt kan finde den samt give dig en høj rangering ved én enkelt søgning. Basic-pakken er god til dig, der har en ny eller lille hjemmeside samt en smule forståelse for tekstforfatning.
PLUS PAKKE Plus-pakken er vores mest købte pakke - den dækker nemlig de fleste ønsker! I pakken får du 1.000 ords SEO-optimeret tekstforfatning, som skal hjælpe dig med at skabe gode resultater på Google og give dig endnu større succes. Plus-pakken er god til dig, der har en forholdsvis lille hjemmeside eller webshop, dog dækker den også de større hjemmesider.
PREMIUM PAKKE Premium-pakken er til dig, som ønsker en god markedsføring på Google. Du får dobbelt op på on-page optimering, linkbuilding samt tekstforfatning i forhold til Plus-pakken. Denne pakke er til dig med en stor hjemmeside/webshop, men også til dig, der har en webshop med stort potentiale fo…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Guide til søgemaskine-optimering i CMS

Din nye hjemmeside kan indstilles til at være mere brugervenlig over for søgemaskiner, således at indholdet lettere optages og indekseres korrekt. Det betyder at brugere, af eksempelvis Google, med større sandsynlighed får vist din side blandt søgeresultaterne.

Unikke titler og metadata Titler og metadata angives i Indholdssider i kontrolpanelet. Når en indholdsside oprettes eller redigeres, udfyldes felterne TitleNøgleord og Beskrivelse.
Title - Her angives en title (optimalt op til 67 tegn), som kort fortæller noget om indholdet på siden (fx Mine bedste mad-opskrifter med kylling)Nøgleord - her angives ord som beskriver indholdet, og som benyttes i indholdsteksten (fx mad, opskrifter, kylling)Beskrivelse - her angives en kort beskrivelse (fx Læs om lækre og sunde retter med kylling)
Brugervenlige URL'er Dette punkt kræver at webhotellet understøtter såkaldte .htaccess filer og URL Re-writing.
Gå til Indholdssider i kontrolpaneletI sektionen Indstillinger vælges Generer URL'er…