Gå videre til hovedindholdet

Søgeoptimering

"Dine kunder søger efter dig - men finder de dig?"  

Lad ikke tilfældighederne bestemme hvem og hvor mange der besøger dine hjemmesider. 

Med over 12 års erfaring med at udvælge og implementere de mest trafikskabende søgeord på din hjemmeside, står vi til din disposition for et uforpligtende tilbud på søgeordsoptimering:

Flere fordele for Dig: 
 • Trafikskabende placeringer på søgemaskinerne = flere kunder/besøgende
   
 • Placeringer og trafik der holder i længden
   
 • Bras sørger for det løbende vedligehold af alt optimeret indhold og reagerer på evt. faldende placeringer/trafik så længe aftalen kører
   
 • Løbende overvågning af trafikken fra søgemaskinerne gennem Google Analytics avancerede statistik software.
   
Bras Internet Marketing holder fast i opgaven indtil resultaterne viser sig og sørger derefter for at rådgive dig om hvordan du løbende udvikler på resultaterne

Pay Per Click (PPC) - Få nye kunder med Googles Pay Per Click annoncer 

Uanset hvor stort dit budget er, kan du vise dine annoncer på Google og hele deres store annoncenetværk.

Du betaler kun, når nogen klikker på dine annoncer - Det kan ikke være nemmere at få kunder ind på din hjemmeside
end dette.

Med Google AdWords er du sikker på at ligge i toppen af søgemaskinerne så længe du vil.

SEO workshop

Med en SEO Workshop fra Dynamicweb Internet Marketing, er dine redaktører, udviklere og webmastere, klædt på til at skaffe Jer flere besøgende fra søgemaskinerne...med det samme!

  
Bras Internet Marketing tilbyder 1-dags seo workshops i grundlæggende søgemaskineoptimering. Formålet er ikke at lære dig og dine kolleger alt om søgemaskineoptimering på en dag, men derimod at klæde Jer på til at lave søgemaskineoptimering på et niveau og i et tempo der passer ind i Jeres dagligdag.

Hvis du som Bras cms-bruger allerede har installeret SEO modulet, vil fokus også være på optimal brug af dette.

Generel introduktion til søgemaskineoptimering
 • Målsætninger og strategier. Hvad er muligt? Hvad koster det? Udvælgelse af søgeord til optimeringsindsats
 • Introduktion til diverse værktøjer til placeringsovervågning og analyse af optimerede sider
Grundig gennemgang af websitet set med ”søgemaskine-briller”
 • Forslag til konkrete forbedringer...hvis muligt implementeres de under workshoppen
 • Forslag til målsætninger og strategi for løbende søgemaskineoptimering
 • Forslag til forbedring af konvertering af besøgende
 • Konkret optimering under personlig vejledning

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Søgemaskineoptimering er en videnskab indenfor online markedsføring

Søgemaskineoptimering Søgemaskineoptimering er en moderne tidsalder internet markedsføring videnskab, historie succes for flere internetportaler for bred vifte af online-forretning. Men det egentlige spørgsmål: “Hvad er en endelig afgørelse marketing søgemaskineoptimering?” Det er et spørgsmål, der popper op i hovedet på hver eneste virksomhed ejer over hele kloden.

Før søgemaskineoptimering marketing, vil jeg tage dig gennem forskellige former for markedsføring almindelig i markedet. Markedsføring Offline – Tag som et eksempel pizza levering butik, hvor hver én markedsføringstilladelse, der skal gøres offline, og i dette tilfælde vil de blive rettet aviser, billboards, på tværs af vejen, populære radio-og tv til at fremme deres nye pizza produkt.
Marketing online og offline – Antag, at du er nødt til at rejse, websted og ønsker at bringe klienter. I dette tilfælde kan du vælge både online såvel som offline markedsføring kanal er nævnt i det foregående eksempel.
Marketing  Nogle virks…

SEO - Det hænger sådan sammen

Hvad er SEO?Den fulde form af SEO betyder Search Engine Optimization. Grundlæggende SEO er nævnt som fn-betalt, o, økologisk eller naturlig SEO. Search engine optimization kan proceduren for at forbedre synligheden af et websted eller en webside i en række forskellige søgemaskiner som Google, Yahoo, Bing og så videre. SEO indhold er bygget op omkring "Hvordan søgemaskiner arbejde". Hvad gjorde folk søger efter, vil de søgeord eller søgetermer, der blev opført i søgemaskiner, og hvordan søgemaskinerne reagerer på deres målrettede brugere former essensen af SEO arbejde. Med andre ord, at SEO er den procedure, for at forbedre rang af målrettet websted i søgemaskinens resultatsider (SERP).
Hvorfor har vi brug for SEO? En masse af web-brugere anvender søgemaskiner til at opdage noget eller lære et nyt koncept, der har været langt fra dem.Således søgemaskine er den simpleste værktøj bruges til at finde de tjenester, de har brug for. Med den store mængde af folk, der søger efter prod…