Gå videre til hovedindholdet

Søgeoptimering

"Dine kunder søger efter dig - men finder de dig?"  

Lad ikke tilfældighederne bestemme hvem og hvor mange der besøger dine hjemmesider. 

Med over 12 års erfaring med at udvælge og implementere de mest trafikskabende søgeord på din hjemmeside, står vi til din disposition for et uforpligtende tilbud på søgeordsoptimering:

Flere fordele for Dig: 
 • Trafikskabende placeringer på søgemaskinerne = flere kunder/besøgende
   
 • Placeringer og trafik der holder i længden
   
 • Bras sørger for det løbende vedligehold af alt optimeret indhold og reagerer på evt. faldende placeringer/trafik så længe aftalen kører
   
 • Løbende overvågning af trafikken fra søgemaskinerne gennem Google Analytics avancerede statistik software.
   
Bras Internet Marketing holder fast i opgaven indtil resultaterne viser sig og sørger derefter for at rådgive dig om hvordan du løbende udvikler på resultaterne

Pay Per Click (PPC) - Få nye kunder med Googles Pay Per Click annoncer 

Uanset hvor stort dit budget er, kan du vise dine annoncer på Google og hele deres store annoncenetværk.

Du betaler kun, når nogen klikker på dine annoncer - Det kan ikke være nemmere at få kunder ind på din hjemmeside
end dette.

Med Google AdWords er du sikker på at ligge i toppen af søgemaskinerne så længe du vil.

SEO workshop

Med en SEO Workshop fra Dynamicweb Internet Marketing, er dine redaktører, udviklere og webmastere, klædt på til at skaffe Jer flere besøgende fra søgemaskinerne...med det samme!

  
Bras Internet Marketing tilbyder 1-dags seo workshops i grundlæggende søgemaskineoptimering. Formålet er ikke at lære dig og dine kolleger alt om søgemaskineoptimering på en dag, men derimod at klæde Jer på til at lave søgemaskineoptimering på et niveau og i et tempo der passer ind i Jeres dagligdag.

Hvis du som Bras cms-bruger allerede har installeret SEO modulet, vil fokus også være på optimal brug af dette.

Generel introduktion til søgemaskineoptimering
 • Målsætninger og strategier. Hvad er muligt? Hvad koster det? Udvælgelse af søgeord til optimeringsindsats
 • Introduktion til diverse værktøjer til placeringsovervågning og analyse af optimerede sider
Grundig gennemgang af websitet set med ”søgemaskine-briller”
 • Forslag til konkrete forbedringer...hvis muligt implementeres de under workshoppen
 • Forslag til målsætninger og strategi for løbende søgemaskineoptimering
 • Forslag til forbedring af konvertering af besøgende
 • Konkret optimering under personlig vejledning

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

En lokal søgning i søgemaskiner

Ønsker din virksomhed at være synlig i Google, når en potentiel kunde i området søger efter et produkt eller en service, som du giver? Vil din virksomhed gerne fuld kontrol over, hvilke oplysninger der er synlige i Google? Eller vil din virksomhed gerne ændre åbningstiderne for en bestemt periode, skal du ændre den angivne telefonnummer eller måske tilføje den korrekte logo? Så skal du læse videre her om Google Min Virksomhed.

Tag ejerskab af din virksomhed i dag
En lokal søgning i søgemaskiner er de mest almindelige rute folk hen, når de søger information om en lokal virksomhed, service eller produkt. For eksempel, de får den mest relevante pizzarestaurant i det lokale område, uanset om de søger efter "pizza restaurant, [sted]". Den post kan blive optimeret med, herunder adresse, åbningstider og telefonnumre (se klippet nedenfor). Hvis din virksomhed ikke har taget ejerskab af posten, er sandsynligheden lav, at din virksomhed vil være synlig i lokale resultat.

Ifølge Google…