Gå videre til hovedindholdet

Tjen penge på nettet

Denne guide viser dig, som har en hjemmeside som har besøgende, hvordan man kan få lidt penge ud af sin hjemmeside, vi skriver ikke noget om hvordan du får besøgende, men hvis behovet for en sådan guide skulle være der, gør vi det gerne, kontakt os her hvis I gerne vil have sådan en guide.
Denne guide handler udelukkende om hvordan man udnytter en hjemmeside som allerede har trafik, tjen penge på nettet er jo blevet mere og mere populært over de sidste 2-3 år, i løbet af de 2-3 år er der kommet flere og flere affiliate programmer, altså programmer hvor man kan reklamere for noget og få procenter eller et fast beløb hvis man skaffer dem mulige kunder.
Alle disse affiliate programmer er dog meget tids krævende, da deres kampagner (det kalder man det når et firma betaler for at få nye kunder) affiliate programmet er mellemleddet mellem mig og firmaet, de sørger for bannere osv som jeg kan bruge og styre statistikkerne, men problemet er med disse kampagner, de er ofte tids styret eller styret af beløbet som firmaet betaler til affiliate programmet, det vil sige at med jævne mellemrum, som de forskellige kampagner udløber, skal webmasteren (dig) ind og skifte link koder og bannere på din side! Denne løsning er absolut kun for dem som bruger mere end 2 timer online på hjemmesiden om dagen.
Hvis man ikke gider eller har tid til at vedligeholde reklamer på sin hjemmeside, skal man gå med google adsense, det er simpelthen ikke mindre end genialt, du indsætter en kode hvor du vil have reklamen, og google’s spider finder ud af hvad din hjemmeside handler om, derefter indsætter den relevante reklamer de steder du har koden, nemt og vedligeholdelses frit!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

En lokal søgning i søgemaskiner

Ønsker din virksomhed at være synlig i Google, når en potentiel kunde i området søger efter et produkt eller en service, som du giver? Vil din virksomhed gerne fuld kontrol over, hvilke oplysninger der er synlige i Google? Eller vil din virksomhed gerne ændre åbningstiderne for en bestemt periode, skal du ændre den angivne telefonnummer eller måske tilføje den korrekte logo? Så skal du læse videre her om Google Min Virksomhed.

Tag ejerskab af din virksomhed i dag
En lokal søgning i søgemaskiner er de mest almindelige rute folk hen, når de søger information om en lokal virksomhed, service eller produkt. For eksempel, de får den mest relevante pizzarestaurant i det lokale område, uanset om de søger efter "pizza restaurant, [sted]". Den post kan blive optimeret med, herunder adresse, åbningstider og telefonnumre (se klippet nedenfor). Hvis din virksomhed ikke har taget ejerskab af posten, er sandsynligheden lav, at din virksomhed vil være synlig i lokale resultat.

Ifølge Google…