Gå videre til hovedindholdet

Tjen penge på nettet

Denne guide viser dig, som har en hjemmeside som har besøgende, hvordan man kan få lidt penge ud af sin hjemmeside, vi skriver ikke noget om hvordan du får besøgende, men hvis behovet for en sådan guide skulle være der, gør vi det gerne, kontakt os her hvis I gerne vil have sådan en guide.
Denne guide handler udelukkende om hvordan man udnytter en hjemmeside som allerede har trafik, tjen penge på nettet er jo blevet mere og mere populært over de sidste 2-3 år, i løbet af de 2-3 år er der kommet flere og flere affiliate programmer, altså programmer hvor man kan reklamere for noget og få procenter eller et fast beløb hvis man skaffer dem mulige kunder.
Alle disse affiliate programmer er dog meget tids krævende, da deres kampagner (det kalder man det når et firma betaler for at få nye kunder) affiliate programmet er mellemleddet mellem mig og firmaet, de sørger for bannere osv som jeg kan bruge og styre statistikkerne, men problemet er med disse kampagner, de er ofte tids styret eller styret af beløbet som firmaet betaler til affiliate programmet, det vil sige at med jævne mellemrum, som de forskellige kampagner udløber, skal webmasteren (dig) ind og skifte link koder og bannere på din side! Denne løsning er absolut kun for dem som bruger mere end 2 timer online på hjemmesiden om dagen.
Hvis man ikke gider eller har tid til at vedligeholde reklamer på sin hjemmeside, skal man gå med google adsense, det er simpelthen ikke mindre end genialt, du indsætter en kode hvor du vil have reklamen, og google’s spider finder ud af hvad din hjemmeside handler om, derefter indsætter den relevante reklamer de steder du har koden, nemt og vedligeholdelses frit!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Seo produkter

BASIC PAKKEBasic-pakken er til dig, der har en nyopstartet hjemmeside og ønsker at blive set på Google. SEO optimerer din hjemmeside, således Google nemt kan finde den samt give dig en høj rangering ved én enkelt søgning. Basic-pakken er god til dig, der har en ny eller lille hjemmeside samt en smule forståelse for tekstforfatning.
PLUS PAKKE Plus-pakken er vores mest købte pakke - den dækker nemlig de fleste ønsker! I pakken får du 1.000 ords SEO-optimeret tekstforfatning, som skal hjælpe dig med at skabe gode resultater på Google og give dig endnu større succes. Plus-pakken er god til dig, der har en forholdsvis lille hjemmeside eller webshop, dog dækker den også de større hjemmesider.
PREMIUM PAKKE Premium-pakken er til dig, som ønsker en god markedsføring på Google. Du får dobbelt op på on-page optimering, linkbuilding samt tekstforfatning i forhold til Plus-pakken. Denne pakke er til dig med en stor hjemmeside/webshop, men også til dig, der har en webshop med stort potentiale fo…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Guide til søgemaskine-optimering i CMS

Din nye hjemmeside kan indstilles til at være mere brugervenlig over for søgemaskiner, således at indholdet lettere optages og indekseres korrekt. Det betyder at brugere, af eksempelvis Google, med større sandsynlighed får vist din side blandt søgeresultaterne.

Unikke titler og metadata Titler og metadata angives i Indholdssider i kontrolpanelet. Når en indholdsside oprettes eller redigeres, udfyldes felterne TitleNøgleord og Beskrivelse.
Title - Her angives en title (optimalt op til 67 tegn), som kort fortæller noget om indholdet på siden (fx Mine bedste mad-opskrifter med kylling)Nøgleord - her angives ord som beskriver indholdet, og som benyttes i indholdsteksten (fx mad, opskrifter, kylling)Beskrivelse - her angives en kort beskrivelse (fx Læs om lækre og sunde retter med kylling)
Brugervenlige URL'er Dette punkt kræver at webhotellet understøtter såkaldte .htaccess filer og URL Re-writing.
Gå til Indholdssider i kontrolpaneletI sektionen Indstillinger vælges Generer URL'er…