Software

Edb-software er en generel term, der beskriver computerprogrammer. Relaterede begreber som software-programmer, applikationer, scripts, og undervisning indstiller alle falder ind under kategorien af computersoftware. Derfor, installere nye programmer eller programmer på din computer er synonymt med at installere ny software på din computer.

Software kan være svært at beskrive, fordi det er “virtuelle” eller ikke fysisk kan lide computer hardware. I stedet software består af linjer kode skrevet af edb-programmører, der er blevet samlet i et computerprogram. Software-programmer gemmes som binære data, der er kopieret til en computers harddisk, når det er installeret. Da software er virtuelle og ikke optager nogen fysiske rum, det er meget lettere (og ofte billigere) at opgradere end computerens hardware.

Mens han var på sin mest grundlæggende niveau, software består af binære data, cd-rom’er, dvd’er og andre typer af medier, der bruges til at distribuere software kan også kaldes software. Derfor, når du køber et program, er det ofte kommer på en disk, som er en fysisk mulighed for at lagre softwaren.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Søgemaskineoptimering er en videnskab indenfor online markedsføring

Søgemaskineoptimering er en vigtig del af en virksomhed

Search Engine-friendly websites