FAQ - Frequently Asked Questions

 Hvor mange e-mails vil jeg modtage?
Antallet af e-mails du vil modtage vil variere. Enkelte uger kan man modtage e-mail hver dag, andre uger måske bare en eller ingen. Dette kommer an på vores annoncørgrundlag. Hjælp os med at hverve, så får vi en større database at tilbyde vores annoncører. Dermed bliver det også flere e-mails til jer som er medlem.
 Må jeg åbne alle e-posterne?
For at få kredit for hver mail, må man klikke på linket som er vedlagt. Denne linker til annoncørernes side. Grunden til dette er at annoncørerne skal føle at de får god respons på deres kampagner.
 Hvornår bliver jeg betalt?
Du kan bede om at få udbetalt optjent saldo når som helst. Eneste betingelse er at du har en konto med over 200 kr. Ved at logge ind på din konto med dit brugernavn og password, kan du tjekke din optjente saldo når som helst.
 Kan jeg melde mig ud?
Du kan når som helst melde dig ud af vor tjeneste. Ved at logge ind på din konto med dit brugernavn og password kan du melde dig ud øjeblikkelig. Bare følg instruksen på websiden.
 Kan mit medlemskab blive slettet af Emailadvert.dk?
Hvis et medlem bryder vores regler, forbeholder vi os retten til at slette vedkommendes medlemskab uden kompensation. Vi forbeholder os retten til at bruge skøn i hvert enkelt tilfælde. Hvis et af vores medlemmer forsøger at hverve andre på en måde som bryder med mediet man benytter til denne markedsføring, kan dette defineres som spam. Spam er ikke tilladt, og eksempel på spam er at sende uønsket e-mail, poste i newsgroups som ikke er relevante for annoncen, kontakte personer man ikke kender på chatte-kanaler med formål at hverve disse. I tillæg er det ikke lovlig at hverve sig selv flere ganger til tjenesten for at øge sin egen indtjening. 
Spørgsmål som er listet på denne siden vil ikke blive besvaret af support. Les derfor denne information nøje før du kontakter os. Regler og vilkår for tjenesten er som listet på vores websider. Vi forbeholder os retten til at ændre vilkårene. Ved at være medlem hos Emailadvert.dk, godkender du vores regler og vilkår.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Søgemaskineoptimering er en videnskab indenfor online markedsføring

Søgemaskineoptimering er en vigtig del af en virksomhed

Search Engine-friendly websites