Gå videre til hovedindholdet

Fordele ved IT-sikkerhed

Eksperter tager effektivt hånd om din IT sikkerhed, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.Dine stationære og bærbare computere, filservere og Microsoft Exchange-servere er beskyttet uden ekstra investeringer i hardware.
Altid opdateret IT SikkerHeD takket være de automatiske sikkerheds-opdateringer og opgraderinger af softwaren.Effektiv beskyttelse, der ikke belaster computerne.
Behøver du at vide mere?
IT-sikkerhed handler om at beskytte den viden og de processer, som organisationens forretnings – og dermed eksistensgrundlag – er baseret på. For de fleste virksomheder er store udfordringer forbundet med at stykke det rigtige sikkerhedsniveau sammen i organisationen – og opnå den rigtige effekt. Generelt bruges IT-sikkerhed til at sørge for, at informationer kun kan ses af de personer, der har “lov”. Det er et meget bredt spørgsmål, men der er ikke grundlæggende forskel på IT-sikkerhed for private og virksomheder, bortset fra kompleksiteten.
IT-sikkerhed dækker over mange ting, i erhvervsvirksomheder er det typisk
  • tillade/blokere for fil adgang (evt. må nogle kun læse en fil, mens andre på skrive til filen)
  • begrænse adgang til information i f.eks. økonomiprogrammer
  • adgang til Internet
  • adgang til virksomhedens data fra Internettet
  • antivirus program for at hindre virus på virksomhedens computere
Det er afgørende for virksomhedernes økonomi, troværdig og ikke mindst overlevelsesmuligheder, at der er kontrol over virksomhedens IT-sikkerhed. Mindre og mellemstore virksomheder har ofte ikke de nødvendige kompetencer og ressourcer, der skal til for at vurdere, hvilke it-sikkerhedsinitiativer, de har behov for. IT-sikkerhed i virksomheder er meget vigtigt. Man skal have en rigtig effektiv firewall, som kan sørge for at alle oplysninger i og fra firmaet ikke kommer i forkerte hænder. Derudover skal man i virksomheder søge for at lave backup af data, typisk hver nat, således at man ikke mister for meget hvis en server går ned eller andet. Virusprogrammer er også undværlige idet der kommer meget snask ind især via mail. Virksomheder skal også sikre sig mod trojanske heste og andet spyware.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Google ønsker virksomheder skal til at være mere proaktive

Vi har også skrevet et indlæg om vigtigheden af at have en optimeret virksomhedsfortegnelse i Google!
Rediger din virksomhedsfortegnelse direkte i søgeresultaterne
Google ønsker virksomheder til at være mere proaktive med at opdatere og bruge deres forretning notering. Opdatering af din virksomhed, for eksempel, deres åbningstider i ferier og helligdage, er det en win-win-situation for både Google og virksomheden selv. Derfor behøver du ikke nødt til at forlade Google-Søgning til at administrere din virksomhed.

I juli 2017 testet Google en kontrolpanelet for Google er Min Virksomhed, hvor virksomhederne er i stand til at redigere deres posteringer direkte i søgeresultaterne. I begyndelsen af september 2017 rullet opdateringen ud. Det eneste du behøver at gøre, er at være logget ind med den konto, der har ejerskabet af post. Så kan du bare søge for din virksomhed i Google-Søgning, og en menu, hvor du kan optimere din notering vil derefter være synligt over søgeresultater. Opdateringen…