Gå videre til hovedindholdet

Fordele ved IT-sikkerhed

Eksperter tager effektivt hånd om din IT sikkerhed, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.Dine stationære og bærbare computere, filservere og Microsoft Exchange-servere er beskyttet uden ekstra investeringer i hardware.
Altid opdateret IT SikkerHeD takket være de automatiske sikkerheds-opdateringer og opgraderinger af softwaren.Effektiv beskyttelse, der ikke belaster computerne.
Behøver du at vide mere?
IT-sikkerhed handler om at beskytte den viden og de processer, som organisationens forretnings – og dermed eksistensgrundlag – er baseret på. For de fleste virksomheder er store udfordringer forbundet med at stykke det rigtige sikkerhedsniveau sammen i organisationen – og opnå den rigtige effekt. Generelt bruges IT-sikkerhed til at sørge for, at informationer kun kan ses af de personer, der har “lov”. Det er et meget bredt spørgsmål, men der er ikke grundlæggende forskel på IT-sikkerhed for private og virksomheder, bortset fra kompleksiteten.
IT-sikkerhed dækker over mange ting, i erhvervsvirksomheder er det typisk
  • tillade/blokere for fil adgang (evt. må nogle kun læse en fil, mens andre på skrive til filen)
  • begrænse adgang til information i f.eks. økonomiprogrammer
  • adgang til Internet
  • adgang til virksomhedens data fra Internettet
  • antivirus program for at hindre virus på virksomhedens computere
Det er afgørende for virksomhedernes økonomi, troværdig og ikke mindst overlevelsesmuligheder, at der er kontrol over virksomhedens IT-sikkerhed. Mindre og mellemstore virksomheder har ofte ikke de nødvendige kompetencer og ressourcer, der skal til for at vurdere, hvilke it-sikkerhedsinitiativer, de har behov for. IT-sikkerhed i virksomheder er meget vigtigt. Man skal have en rigtig effektiv firewall, som kan sørge for at alle oplysninger i og fra firmaet ikke kommer i forkerte hænder. Derudover skal man i virksomheder søge for at lave backup af data, typisk hver nat, således at man ikke mister for meget hvis en server går ned eller andet. Virusprogrammer er også undværlige idet der kommer meget snask ind især via mail. Virksomheder skal også sikre sig mod trojanske heste og andet spyware.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

En lokal søgning i søgemaskiner

Ønsker din virksomhed at være synlig i Google, når en potentiel kunde i området søger efter et produkt eller en service, som du giver? Vil din virksomhed gerne fuld kontrol over, hvilke oplysninger der er synlige i Google? Eller vil din virksomhed gerne ændre åbningstiderne for en bestemt periode, skal du ændre den angivne telefonnummer eller måske tilføje den korrekte logo? Så skal du læse videre her om Google Min Virksomhed.

Tag ejerskab af din virksomhed i dag
En lokal søgning i søgemaskiner er de mest almindelige rute folk hen, når de søger information om en lokal virksomhed, service eller produkt. For eksempel, de får den mest relevante pizzarestaurant i det lokale område, uanset om de søger efter "pizza restaurant, [sted]". Den post kan blive optimeret med, herunder adresse, åbningstider og telefonnumre (se klippet nedenfor). Hvis din virksomhed ikke har taget ejerskab af posten, er sandsynligheden lav, at din virksomhed vil være synlig i lokale resultat.

Ifølge Google…