Gå videre til hovedindholdet

SEO begrebet og mere

Gravet i begrebet ‘SEO’

På mange måder, har vi opnået store resultater, efter vi begyndte at grave i begrebet ‘SEO’, som kort og godt betyder search engine optimization - og på dansk, søgemaskineoptimering. Det er godt og vel 10 år siden, at vi første gange stiftede bekendtskab med udtrykket, og man må sige, at det har åbnet en masse døre for os, som jeg ellers ikke troede, var muligt.

Opnået at forøge salgstallet på mange forskellige webshops

Vi har blandt andet opnået at forøge salgstallet på mange forskellige webshops med op til 50%, og det er måske endda i underkanten. Udover det har vi skabt langt større besøgstal på vores blogs og fået langt flere folk til at stifte bekendtskab med diverse webshops. Her kommer lidt historie om hvordan vi fik konverteret nogle ellers kedelige hjemmesideprojekter til spændende projekter, der gav store gevinster – både på økonomisk og personligt plan.

Det hele startede, da vi begyndte at rode lidt med blogs på nettet. Vi har altid været meget snaksalige personer, og altid har vi ytret meninger og stået fast, hvor vi mente, at vi havde fodfæste – dog har vi altid accepteret en debat eller diskussion, for man skal huske at udvide sine horisonter og enten be- eller afkræftes i sine meninger og holdninger. Dette har mange mennesker lagt mærke til, og det har måske for nogen, været en smule irriterende at skulle tage alle samtaleemner og vende og dreje dem for tanker herom. Det har egentligt altid været lidt et handikap for mig, og derfor var der en god ven, der foreslog mig, at jeg kunne lave en blog, hvor jeg kunne ytre alle mine meninger og holdninger og på den måde skabe debat, som jeg i fred og ro kunne diskuterede med ligesindede. Det gjorde jeg så, men jeg synes egentligt ikke at der kom nogle besøgende, der hverken gad at læse eller diskutere mine holdninger. Dette begyndte at irritere mig, og derfor gik jeg igang med at søge på nettet, om hvordan man skabte mere opmærksom heromkring, og der faldt jeg for første gang over begrebet SEO, som straks fangede min interesse.

Der gik ikke lang tid, inden jeg begyndte at arbejde med SEO optimering på min blog. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke bare kunne blogge om ALT, men jeg blev nødt til at have et emne, som jeg så kunne holde mig til på min blog. et endte med, at jeg havde tre blogs, hvor jeg skrev om alt fra boligindretning til politik. Jeg blev bedre og bedre til at SEO-optimere mine sider, og der begyndte så småt at komme besøgende på mine hjemmesider. Det var jo dejligt! Lidt efter lidt fik jeg opbygget en fast læserskare, og jeg fandt på nogle mere kreative indgangsvinkler til mine indlæg, så de lagde op til debat – og snart begyndte folk at kommentere på mine holdninger og bekendegav deres. Det var virkelig fedt, og det har hjulpet meget på det personlige plan ligeledes!

Jeg har efterhånden haft et par forskellige webshops, som jeg har søgemaskineoptimeret, og her er resultaterne også steget i vejret. I min første webshop, hvor jeg for alvor begyndte at implementere søgemaskinevenlige tekster, titler, osv. på, der forøgede jeg mit salg med 50% på en periode på et år – det er altså helt godt. Selvom jeg kun have fem produkter (nogle gange et mere eller et mindre), så er det altså et rigtig godt resultat at kunne øge salgsraten med så meget – det kan jeg godt lige love jer for.

Det var mine erfaringer med søgemaskineoptimering, og jeg håber at I kunne bruge mine ord til noget fornuftigt – og forhåbentligt har det inspireret jer til selv at gå igang med SEO, eller at hyre en ekspert der kan gennemgå jeres sider for jeg.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Søgemaskineoptimering er en videnskab indenfor online markedsføring

Søgemaskineoptimering Søgemaskineoptimering er en moderne tidsalder internet markedsføring videnskab, historie succes for flere internetportaler for bred vifte af online-forretning. Men det egentlige spørgsmål: “Hvad er en endelig afgørelse marketing søgemaskineoptimering?” Det er et spørgsmål, der popper op i hovedet på hver eneste virksomhed ejer over hele kloden.

Før søgemaskineoptimering marketing, vil jeg tage dig gennem forskellige former for markedsføring almindelig i markedet. Markedsføring Offline – Tag som et eksempel pizza levering butik, hvor hver én markedsføringstilladelse, der skal gøres offline, og i dette tilfælde vil de blive rettet aviser, billboards, på tværs af vejen, populære radio-og tv til at fremme deres nye pizza produkt.
Marketing online og offline – Antag, at du er nødt til at rejse, websted og ønsker at bringe klienter. I dette tilfælde kan du vælge både online såvel som offline markedsføring kanal er nævnt i det foregående eksempel.
Marketing  Nogle virks…

SEO - Det hænger sådan sammen

Hvad er SEO?Den fulde form af SEO betyder Search Engine Optimization. Grundlæggende SEO er nævnt som fn-betalt, o, økologisk eller naturlig SEO. Search engine optimization kan proceduren for at forbedre synligheden af et websted eller en webside i en række forskellige søgemaskiner som Google, Yahoo, Bing og så videre. SEO indhold er bygget op omkring "Hvordan søgemaskiner arbejde". Hvad gjorde folk søger efter, vil de søgeord eller søgetermer, der blev opført i søgemaskiner, og hvordan søgemaskinerne reagerer på deres målrettede brugere former essensen af SEO arbejde. Med andre ord, at SEO er den procedure, for at forbedre rang af målrettet websted i søgemaskinens resultatsider (SERP).
Hvorfor har vi brug for SEO? En masse af web-brugere anvender søgemaskiner til at opdage noget eller lære et nyt koncept, der har været langt fra dem.Således søgemaskine er den simpleste værktøj bruges til at finde de tjenester, de har brug for. Med den store mængde af folk, der søger efter prod…