Gå videre til hovedindholdet

Jeg behøver flere besøgende på min hjemmeside

Jeg har for lang tid siden oprettet en hjemmeside


Jeg har for lang tid siden oprettet en hjemmeside, hvor man kan sammenligne forskellige internetudbydere, og på den måde finde den, der passer bedst til en selv, men som samtidig er den billigste udbyder. Jeg har nogle få reklamer fra Google på hjemmesiden, som fungerer via Adsense, men indtjeningen af disse reklamer afhænger af, hvor mange mennesker, der klikker på dem. Der er ikke så mange besøgende på min hjemmeside, som jeg kunne tænke mig, og jeg har ikke lyst til at reklamere på forskellige sider, bare for at få nogle få hits på mit site. Derfor overvejer jeg nu at få et SEO Kursus, altså et kursus i søgemaskineoptimering.

Selvom jeg ikke sælger noget produkt

Selvom jeg ikke sælger noget produkt som sådan, så vil jeg jo gerne have flere besøgende på mit site. Hvis bare 1 % klikker på mine reklamer, så vil flere tusinde besøgende om måneden jo betyde, at jeg ville få nok indtjening til at dække mine udgifter, og mere til. Det ville også være ret fedt, hvis min hjemmeside blev så populær, at alle brugte den, når de skulle finde ud af hvilken internetudbyder, de ville have, ikke så meget pga. indtjeningen, men mere fordi jeg synes det kunne være ret sejt at eje så stort et site.

Så vidt som jeg har forstået, så består søgemaskineoptimering i at forstå, hvordan Google finder hjemmesider frem, når man søger på fx ”Internetudbydere”. Når man ved, hvordan Google fungerer, så kan man også optimere resultaterne, så man kommer til at stå højere på listen, og hvis man er et af de første 3 resultater, får man altså mange, mange flere besøgende, end hvis man står et sted på side 4.

Kunne godt finde på at åbne webshop


Jeg kunne også godt tænke mig at åbne min egen webshop  for at sælge diverse netværksudstyr, og måske udvide når jeg får kunder nok, men det, der stopper mig lige nu, er at jeg ikke er sikker på, om det overhovedet kan betale sig at starte. Det kræver jo, at folk køber noget fra min webshop, for at det hele ikke skal give underskud, og som det ser ud nu, så ville det ikke være smart. Men hvis jeg nu får et SEO kursus, så kan det være, at jeg kan få flere kunder, og så kunne det måske være en ret god idé at starte webshoppen. Det ville jo gøre sitet perfekt, hvis man kunne sammenligne internetudbydere, finde den billigste, og så samtidig købe netværksudstyr – på samme site – så kunne jeg tilbyde den perfekte service til folk, der enten ikke har internet endnu, skal til at opgradere, eller til dem som bare har brug for en ny router eller andet.

Noget andet, der stopper mig i at starte min egen webshop

Noget andet, der stopper mig i at starte min egen webshop, er at jeg slet ikke kan finde ud af at kode. Hvis jeg derfor skulle ansætte en til at bygge webshoppen op fra bunden, så ville det koste mig flere tusinde kroner, og det er jeg overhovedet ikke interesseret i, specielt ikke når jeg ikke har nogle besøgende lige nu. Men så var det jo jeg faldt over Brand Design, som også tilbyder SEO kurser. Jeg kan jo læse mig frem til, at de er partnere med Min onkels røv, og så kunne det være jeg kunne få dem til at hjælpe mig med at lave en webshop samtidig. Så ville jeg slå to fluer med ét smæk.
Nu får vi se, jeg skal lige overveje det lidt mere, inden jeg begynder at bruge penge på noget som helst.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Søgemaskineoptimering er en videnskab indenfor online markedsføring

Søgemaskineoptimering Søgemaskineoptimering er en moderne tidsalder internet markedsføring videnskab, historie succes for flere internetportaler for bred vifte af online-forretning. Men det egentlige spørgsmål: “Hvad er en endelig afgørelse marketing søgemaskineoptimering?” Det er et spørgsmål, der popper op i hovedet på hver eneste virksomhed ejer over hele kloden.

Før søgemaskineoptimering marketing, vil jeg tage dig gennem forskellige former for markedsføring almindelig i markedet. Markedsføring Offline – Tag som et eksempel pizza levering butik, hvor hver én markedsføringstilladelse, der skal gøres offline, og i dette tilfælde vil de blive rettet aviser, billboards, på tværs af vejen, populære radio-og tv til at fremme deres nye pizza produkt.
Marketing online og offline – Antag, at du er nødt til at rejse, websted og ønsker at bringe klienter. I dette tilfælde kan du vælge både online såvel som offline markedsføring kanal er nævnt i det foregående eksempel.
Marketing  Nogle virks…

SEO - Det hænger sådan sammen

Hvad er SEO?Den fulde form af SEO betyder Search Engine Optimization. Grundlæggende SEO er nævnt som fn-betalt, o, økologisk eller naturlig SEO. Search engine optimization kan proceduren for at forbedre synligheden af et websted eller en webside i en række forskellige søgemaskiner som Google, Yahoo, Bing og så videre. SEO indhold er bygget op omkring "Hvordan søgemaskiner arbejde". Hvad gjorde folk søger efter, vil de søgeord eller søgetermer, der blev opført i søgemaskiner, og hvordan søgemaskinerne reagerer på deres målrettede brugere former essensen af SEO arbejde. Med andre ord, at SEO er den procedure, for at forbedre rang af målrettet websted i søgemaskinens resultatsider (SERP).
Hvorfor har vi brug for SEO? En masse af web-brugere anvender søgemaskiner til at opdage noget eller lære et nyt koncept, der har været langt fra dem.Således søgemaskine er den simpleste værktøj bruges til at finde de tjenester, de har brug for. Med den store mængde af folk, der søger efter prod…