Gå videre til hovedindholdet

Jeg behøver flere besøgende på min hjemmeside

Jeg har for lang tid siden oprettet en hjemmeside


Jeg har for lang tid siden oprettet en hjemmeside, hvor man kan sammenligne forskellige internetudbydere, og på den måde finde den, der passer bedst til en selv, men som samtidig er den billigste udbyder. Jeg har nogle få reklamer fra Google på hjemmesiden, som fungerer via Adsense, men indtjeningen af disse reklamer afhænger af, hvor mange mennesker, der klikker på dem. Der er ikke så mange besøgende på min hjemmeside, som jeg kunne tænke mig, og jeg har ikke lyst til at reklamere på forskellige sider, bare for at få nogle få hits på mit site. Derfor overvejer jeg nu at få et SEO Kursus, altså et kursus i søgemaskineoptimering.

Selvom jeg ikke sælger noget produkt

Selvom jeg ikke sælger noget produkt som sådan, så vil jeg jo gerne have flere besøgende på mit site. Hvis bare 1 % klikker på mine reklamer, så vil flere tusinde besøgende om måneden jo betyde, at jeg ville få nok indtjening til at dække mine udgifter, og mere til. Det ville også være ret fedt, hvis min hjemmeside blev så populær, at alle brugte den, når de skulle finde ud af hvilken internetudbyder, de ville have, ikke så meget pga. indtjeningen, men mere fordi jeg synes det kunne være ret sejt at eje så stort et site.

Så vidt som jeg har forstået, så består søgemaskineoptimering i at forstå, hvordan Google finder hjemmesider frem, når man søger på fx ”Internetudbydere”. Når man ved, hvordan Google fungerer, så kan man også optimere resultaterne, så man kommer til at stå højere på listen, og hvis man er et af de første 3 resultater, får man altså mange, mange flere besøgende, end hvis man står et sted på side 4.

Kunne godt finde på at åbne webshop


Jeg kunne også godt tænke mig at åbne min egen webshop  for at sælge diverse netværksudstyr, og måske udvide når jeg får kunder nok, men det, der stopper mig lige nu, er at jeg ikke er sikker på, om det overhovedet kan betale sig at starte. Det kræver jo, at folk køber noget fra min webshop, for at det hele ikke skal give underskud, og som det ser ud nu, så ville det ikke være smart. Men hvis jeg nu får et SEO kursus, så kan det være, at jeg kan få flere kunder, og så kunne det måske være en ret god idé at starte webshoppen. Det ville jo gøre sitet perfekt, hvis man kunne sammenligne internetudbydere, finde den billigste, og så samtidig købe netværksudstyr – på samme site – så kunne jeg tilbyde den perfekte service til folk, der enten ikke har internet endnu, skal til at opgradere, eller til dem som bare har brug for en ny router eller andet.

Noget andet, der stopper mig i at starte min egen webshop

Noget andet, der stopper mig i at starte min egen webshop, er at jeg slet ikke kan finde ud af at kode. Hvis jeg derfor skulle ansætte en til at bygge webshoppen op fra bunden, så ville det koste mig flere tusinde kroner, og det er jeg overhovedet ikke interesseret i, specielt ikke når jeg ikke har nogle besøgende lige nu. Men så var det jo jeg faldt over Brand Design, som også tilbyder SEO kurser. Jeg kan jo læse mig frem til, at de er partnere med Min onkels røv, og så kunne det være jeg kunne få dem til at hjælpe mig med at lave en webshop samtidig. Så ville jeg slå to fluer med ét smæk.
Nu får vi se, jeg skal lige overveje det lidt mere, inden jeg begynder at bruge penge på noget som helst.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Seo produkter

BASIC PAKKEBasic-pakken er til dig, der har en nyopstartet hjemmeside og ønsker at blive set på Google. SEO optimerer din hjemmeside, således Google nemt kan finde den samt give dig en høj rangering ved én enkelt søgning. Basic-pakken er god til dig, der har en ny eller lille hjemmeside samt en smule forståelse for tekstforfatning.
PLUS PAKKE Plus-pakken er vores mest købte pakke - den dækker nemlig de fleste ønsker! I pakken får du 1.000 ords SEO-optimeret tekstforfatning, som skal hjælpe dig med at skabe gode resultater på Google og give dig endnu større succes. Plus-pakken er god til dig, der har en forholdsvis lille hjemmeside eller webshop, dog dækker den også de større hjemmesider.
PREMIUM PAKKE Premium-pakken er til dig, som ønsker en god markedsføring på Google. Du får dobbelt op på on-page optimering, linkbuilding samt tekstforfatning i forhold til Plus-pakken. Denne pakke er til dig med en stor hjemmeside/webshop, men også til dig, der har en webshop med stort potentiale fo…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Guide til søgemaskine-optimering i CMS

Din nye hjemmeside kan indstilles til at være mere brugervenlig over for søgemaskiner, således at indholdet lettere optages og indekseres korrekt. Det betyder at brugere, af eksempelvis Google, med større sandsynlighed får vist din side blandt søgeresultaterne.

Unikke titler og metadata Titler og metadata angives i Indholdssider i kontrolpanelet. Når en indholdsside oprettes eller redigeres, udfyldes felterne TitleNøgleord og Beskrivelse.
Title - Her angives en title (optimalt op til 67 tegn), som kort fortæller noget om indholdet på siden (fx Mine bedste mad-opskrifter med kylling)Nøgleord - her angives ord som beskriver indholdet, og som benyttes i indholdsteksten (fx mad, opskrifter, kylling)Beskrivelse - her angives en kort beskrivelse (fx Læs om lækre og sunde retter med kylling)
Brugervenlige URL'er Dette punkt kræver at webhotellet understøtter såkaldte .htaccess filer og URL Re-writing.
Gå til Indholdssider i kontrolpaneletI sektionen Indstillinger vælges Generer URL'er…