Gå videre til hovedindholdet

Mine blogs og webshops

På mange måder, har jeg opnået store resultater, efter jeg begyndte at grave i begrebet ‘SEO’


På mange måder, har jeg opnået store resultater, efter jeg begyndte at grave i begrebet ‘SEO’, som kort og godt betyder search engine optimization - og på dansk, søgemaskineoptimering. Det er godt og vel to år siden, at jeg første gange stiftede bekendtskab med udtrykket, og man må sige, at det har åbnet en masse døre for mig, som jeg ellers ikke troede, var muligt. Jeg har blandt andet opnået at forøge salgstallet på min webshop med 50%, og det er måske endda i underkanten. Udover det har jeg skabt langt større besøgstal på mine blogs samt fået langt flere folk til at stifte bekendtskab med min webshop. Her kommer min historie om hvordan jeg fik konverteret mine ellers kedelige hjemmesideprojekter til spændende projekter der gav mig store gevinster – både på økonomisk og personligt plan.

Det hele startede, da jeg begyndt at rode lidt med blogs på nettet


Det hele startede, da jeg begyndt at rode lidt med blogs på nettet. Jeg har altid været en meget snaksalig person, og altid har jeg ytret min mening og stået fast, hvor jeg mente, at jeg havde fodfæste – dog har jeg altid accepteret en debat eller diskussion, for man skal huske at udvide sin horisont og enten be- eller afkræftes i sine meninger og holdninger. Dette har mange mennesker lagt mærke til, og det har måske for nogen, været en smule irriterende at skulle tage alle samtaleemner og vende og dreje dem for tanker herom. Det har egentligt altid været lidt et handikap for mig, og derfor var der en god ven, der foreslog mig, at jeg kunne lave en blog, hvor jeg kunne ytre alle mine meninger og holdninger og på den måde skabe debat, som jeg i fred og ro kunne diskuterede med ligesindede. Det gjorde jeg så, men jeg synes egentligt ikke at der kom nogle besøgende, der hverken gad at læse eller diskutere mine holdninger. Dette begyndte at irritere mig, og derfor gik jeg igang med at søge på nettet, om hvordan man skabte mere opmærksom heromkring, og der faldt jeg for første gang over begrebet SEO, som straks fangede min interesse. Der gik ikke lang tid, inden jeg begyndte at arbejde med SEO optimering på min blog. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke bare kunne blogge om ALT, men jeg blev nødt til at have et emne, som jeg så kunne holde mig til på min blog. et endte med, at jeg havde tre blogs, hvor jeg skrev om alt fra boligindretning til politik. Jeg blev bedre og bedre til at SEO-optimere mine sider, og der begyndte så småt at komme besøgende på mine hjemmesider. Det var jo dejligt! Lidt efter lidt fik jeg opbygget en fast læserskare, og jeg fandt på nogle mere kreative indgangsvinkler til mine indlæg, så de lagde op til debat – og snart begyndte folk at kommentere på mine holdninger og bekendegav deres. Det var virkelig fedt, og det har hjulpet meget på det personlige plan ligeledes!

Jeg har efterhånden haft et par forskellige webshops, som jeg har søgemaskineoptimeret, og her er resultaterne også steget i vejret. I min første webshop, hvor jeg for alvor begyndte at implementere søgemaskinevenlige tekster, titler, osv. på, der forøgede jeg mit salg med 50% på en periode på et år – det er altså helt godt. Selvom jeg kun have fem produkter (nogle gange et mere eller et mindre), så er det altså et rigtig godt resultat at kunne øge salgsraten med så meget – det kan jeg godt lige love jer for.

Det var mine erfaringer med søgemaskineoptimering, og jeg håber at I kunne bruge mine ord til noget fornuftigt – og forhåbentligt har det inspireret jer til selv at gå igang med SEO, eller at hyre en ekspert der kan gennemgå jeres sider for jeg.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Seo produkter

BASIC PAKKEBasic-pakken er til dig, der har en nyopstartet hjemmeside og ønsker at blive set på Google. SEO optimerer din hjemmeside, således Google nemt kan finde den samt give dig en høj rangering ved én enkelt søgning. Basic-pakken er god til dig, der har en ny eller lille hjemmeside samt en smule forståelse for tekstforfatning.
PLUS PAKKE Plus-pakken er vores mest købte pakke - den dækker nemlig de fleste ønsker! I pakken får du 1.000 ords SEO-optimeret tekstforfatning, som skal hjælpe dig med at skabe gode resultater på Google og give dig endnu større succes. Plus-pakken er god til dig, der har en forholdsvis lille hjemmeside eller webshop, dog dækker den også de større hjemmesider.
PREMIUM PAKKE Premium-pakken er til dig, som ønsker en god markedsføring på Google. Du får dobbelt op på on-page optimering, linkbuilding samt tekstforfatning i forhold til Plus-pakken. Denne pakke er til dig med en stor hjemmeside/webshop, men også til dig, der har en webshop med stort potentiale fo…

Guide til søgemaskine-optimering i CMS

Din nye hjemmeside kan indstilles til at være mere brugervenlig over for søgemaskiner, således at indholdet lettere optages og indekseres korrekt. Det betyder at brugere, af eksempelvis Google, med større sandsynlighed får vist din side blandt søgeresultaterne.

Unikke titler og metadata Titler og metadata angives i Indholdssider i kontrolpanelet. Når en indholdsside oprettes eller redigeres, udfyldes felterne TitleNøgleord og Beskrivelse.
Title - Her angives en title (optimalt op til 67 tegn), som kort fortæller noget om indholdet på siden (fx Mine bedste mad-opskrifter med kylling)Nøgleord - her angives ord som beskriver indholdet, og som benyttes i indholdsteksten (fx mad, opskrifter, kylling)Beskrivelse - her angives en kort beskrivelse (fx Læs om lækre og sunde retter med kylling)
Brugervenlige URL'er Dette punkt kræver at webhotellet understøtter såkaldte .htaccess filer og URL Re-writing.
Gå til Indholdssider i kontrolpaneletI sektionen Indstillinger vælges Generer URL'er…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…