Gå videre til hovedindholdet

Mine blogs og webshops

På mange måder, har jeg opnået store resultater, efter jeg begyndte at grave i begrebet ‘SEO’


På mange måder, har jeg opnået store resultater, efter jeg begyndte at grave i begrebet ‘SEO’, som kort og godt betyder search engine optimization - og på dansk, søgemaskineoptimering. Det er godt og vel to år siden, at jeg første gange stiftede bekendtskab med udtrykket, og man må sige, at det har åbnet en masse døre for mig, som jeg ellers ikke troede, var muligt. Jeg har blandt andet opnået at forøge salgstallet på min webshop med 50%, og det er måske endda i underkanten. Udover det har jeg skabt langt større besøgstal på mine blogs samt fået langt flere folk til at stifte bekendtskab med min webshop. Her kommer min historie om hvordan jeg fik konverteret mine ellers kedelige hjemmesideprojekter til spændende projekter der gav mig store gevinster – både på økonomisk og personligt plan.

Det hele startede, da jeg begyndt at rode lidt med blogs på nettet


Det hele startede, da jeg begyndt at rode lidt med blogs på nettet. Jeg har altid været en meget snaksalig person, og altid har jeg ytret min mening og stået fast, hvor jeg mente, at jeg havde fodfæste – dog har jeg altid accepteret en debat eller diskussion, for man skal huske at udvide sin horisont og enten be- eller afkræftes i sine meninger og holdninger. Dette har mange mennesker lagt mærke til, og det har måske for nogen, været en smule irriterende at skulle tage alle samtaleemner og vende og dreje dem for tanker herom. Det har egentligt altid været lidt et handikap for mig, og derfor var der en god ven, der foreslog mig, at jeg kunne lave en blog, hvor jeg kunne ytre alle mine meninger og holdninger og på den måde skabe debat, som jeg i fred og ro kunne diskuterede med ligesindede. Det gjorde jeg så, men jeg synes egentligt ikke at der kom nogle besøgende, der hverken gad at læse eller diskutere mine holdninger. Dette begyndte at irritere mig, og derfor gik jeg igang med at søge på nettet, om hvordan man skabte mere opmærksom heromkring, og der faldt jeg for første gang over begrebet SEO, som straks fangede min interesse. Der gik ikke lang tid, inden jeg begyndte at arbejde med SEO optimering på min blog. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke bare kunne blogge om ALT, men jeg blev nødt til at have et emne, som jeg så kunne holde mig til på min blog. et endte med, at jeg havde tre blogs, hvor jeg skrev om alt fra boligindretning til politik. Jeg blev bedre og bedre til at SEO-optimere mine sider, og der begyndte så småt at komme besøgende på mine hjemmesider. Det var jo dejligt! Lidt efter lidt fik jeg opbygget en fast læserskare, og jeg fandt på nogle mere kreative indgangsvinkler til mine indlæg, så de lagde op til debat – og snart begyndte folk at kommentere på mine holdninger og bekendegav deres. Det var virkelig fedt, og det har hjulpet meget på det personlige plan ligeledes!

Jeg har efterhånden haft et par forskellige webshops, som jeg har søgemaskineoptimeret, og her er resultaterne også steget i vejret. I min første webshop, hvor jeg for alvor begyndte at implementere søgemaskinevenlige tekster, titler, osv. på, der forøgede jeg mit salg med 50% på en periode på et år – det er altså helt godt. Selvom jeg kun have fem produkter (nogle gange et mere eller et mindre), så er det altså et rigtig godt resultat at kunne øge salgsraten med så meget – det kan jeg godt lige love jer for.

Det var mine erfaringer med søgemaskineoptimering, og jeg håber at I kunne bruge mine ord til noget fornuftigt – og forhåbentligt har det inspireret jer til selv at gå igang med SEO, eller at hyre en ekspert der kan gennemgå jeres sider for jeg.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Google ønsker virksomheder skal til at være mere proaktive

Vi har også skrevet et indlæg om vigtigheden af at have en optimeret virksomhedsfortegnelse i Google!
Rediger din virksomhedsfortegnelse direkte i søgeresultaterne
Google ønsker virksomheder til at være mere proaktive med at opdatere og bruge deres forretning notering. Opdatering af din virksomhed, for eksempel, deres åbningstider i ferier og helligdage, er det en win-win-situation for både Google og virksomheden selv. Derfor behøver du ikke nødt til at forlade Google-Søgning til at administrere din virksomhed.

I juli 2017 testet Google en kontrolpanelet for Google er Min Virksomhed, hvor virksomhederne er i stand til at redigere deres posteringer direkte i søgeresultaterne. I begyndelsen af september 2017 rullet opdateringen ud. Det eneste du behøver at gøre, er at være logget ind med den konto, der har ejerskabet af post. Så kan du bare søge for din virksomhed i Google-Søgning, og en menu, hvor du kan optimere din notering vil derefter være synligt over søgeresultater. Opdateringen…