Gå videre til hovedindholdet

Over 100 millioner brugere har i dag adgang til Internettet


Over 100 millioner brugere har i dag adgang til Internettet. 


Derfor er det vigtigt at netop din virksomhed bliver profileret professionelt. Mange virksomheder i dag har større tendens til lade professionelle web bureauer både designe og varetage den daglige drift af deres websider. Dette sikrer at virksomheden hele tiden får et 'optimerede website'. Priser for webdesign variere afhængig af hvor omfattende de enkelte løsninger ønskes. Hos os benytter vi os af nogle af de mest avanceret og professionelle redigeringsprogrammer der findes på markedet i dag.

Har du eller din virksomhed allerede et website som ikke lever op til dine forventninger

Har du eller din virksomhed allerede et website som ikke lever op til dine forventninger, eller syntes du bare at, dit website er blevet 'lidt kedeligt' at se på, så kan du trykt kontakte os, vi hjælper gerne med at give dit website en 'ansigtsløftning'. Foruden web design producere vi også logoer, bannere i alle størrelser, både fikseret og animerede, animerede præsentations- programmer m.m. Ja, mulighederne er mange men det er dig der bestemmer hvordan din virksomhed's website skal se ud og hvor meget du ønsker der skal gøres ud af netop din webløsning.

Kort og godt, vi designer din virksomhed's website efter en grundig dialog med hensyn til til udformningen af det konkrete projekt. For at indhente pristilbud på WebDesign kan vi kontaktes alle hverdage indenfor normal kontortid for en nærmere aftale.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Google ønsker virksomheder skal til at være mere proaktive

Vi har også skrevet et indlæg om vigtigheden af at have en optimeret virksomhedsfortegnelse i Google!
Rediger din virksomhedsfortegnelse direkte i søgeresultaterne
Google ønsker virksomheder til at være mere proaktive med at opdatere og bruge deres forretning notering. Opdatering af din virksomhed, for eksempel, deres åbningstider i ferier og helligdage, er det en win-win-situation for både Google og virksomheden selv. Derfor behøver du ikke nødt til at forlade Google-Søgning til at administrere din virksomhed.

I juli 2017 testet Google en kontrolpanelet for Google er Min Virksomhed, hvor virksomhederne er i stand til at redigere deres posteringer direkte i søgeresultaterne. I begyndelsen af september 2017 rullet opdateringen ud. Det eneste du behøver at gøre, er at være logget ind med den konto, der har ejerskabet af post. Så kan du bare søge for din virksomhed i Google-Søgning, og en menu, hvor du kan optimere din notering vil derefter være synligt over søgeresultater. Opdateringen…