Gå videre til hovedindholdet

SEO Service – Eksperter indenfor søgemaskineoptimeringMangler du et bureau til at lave søgemaskineoptimering for dig? Så kan vores SEO Service måske være din perfekte løsning. I dette indlæg vil jeg skrive lidt om dette nye bureau.

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, som betyder søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering går egentlig helt basalt ud på at optimere hjemmesider, så de kommer højere op i søgeresultaterne på nettet, når folk lever efter produkter, information eller services. Man optimerer oftest efter Googles retningslinjer, da Google er den mest benyttede søgemaskine i verden.

Hvorfor laver man søgemaskineoptimering?

Grunden til at man laver søgemaskineoptimering, er at der er kæmpe forskel på hvor mange besøgende man får, hvis man ligger nummer 1 i søgeresultaterne og nummer 9. Det kender du nok også selv fra sine egne søgninger, at du ofte vælger de resultater, som kommer øverst. Så hvis du eksempelvis sælger stole, så kan du få mange flere potentielle kunder ind i din webshop, hvis du ligger nummer et på ordet “stole” end hvis du ligger nummer 5.

SEO Service

Seo firmaet er et nyt dansk firma som har specialiseret sig indenfor SEO. Selvom de er nye, har de allerede etableret sig med en masse faste kunder og gode referencer. Dét som SEO Service gør specielt, er at bureauet har et stort fokus på gennemsigtighed og kundeservice. Det vil sige, at du som kunde hos dem aldrig er i tvivl om hvilket arbejde der bliver udført. Det fokus er lagt sådan, fordi stifterne var frustrerede over at flere og flere blev taget ved næsten af bureauer. Derfor får man hos SEO altid en automatisk og en manuel rapport tilsendt hver eneste måned. Du kan også hele tiden følge med i dine placeringer hos Google i deres trackingsystem, som viser en opdatering på dine placeringer 24/7/365

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Google ønsker virksomheder skal til at være mere proaktive

Vi har også skrevet et indlæg om vigtigheden af at have en optimeret virksomhedsfortegnelse i Google!
Rediger din virksomhedsfortegnelse direkte i søgeresultaterne
Google ønsker virksomheder til at være mere proaktive med at opdatere og bruge deres forretning notering. Opdatering af din virksomhed, for eksempel, deres åbningstider i ferier og helligdage, er det en win-win-situation for både Google og virksomheden selv. Derfor behøver du ikke nødt til at forlade Google-Søgning til at administrere din virksomhed.

I juli 2017 testet Google en kontrolpanelet for Google er Min Virksomhed, hvor virksomhederne er i stand til at redigere deres posteringer direkte i søgeresultaterne. I begyndelsen af september 2017 rullet opdateringen ud. Det eneste du behøver at gøre, er at være logget ind med den konto, der har ejerskabet af post. Så kan du bare søge for din virksomhed i Google-Søgning, og en menu, hvor du kan optimere din notering vil derefter være synligt over søgeresultater. Opdateringen…