Gå videre til hovedindholdet

Skab store SEO resultater


Hej igen på siden, så er det tid til endnu et lille indslag til alle jer flittige SEO eksperter, som nok har godt gang i SEO arbejdet her for tiden. Denne gang skal det selvfølgelig handle om SEO, men dog ikke kun det, for i skal ikke høre på mig fortælle noget, som i nok ved en hel masse om i forvejen. Det skal nemlig i dag handle om noget, som kan optimere jeres arbejde omkring SEO.

Computere

Det er nemlig meget vigtig at have en computer, som kan yde nok kraft til at trække det hårde arbejde. Det er det jo af et par visse store grunde, blandt andet at det er vigtigt at kunne arbejde hurtigt når man har med søgemaskineoptimering at gøre. Fordi når du får arbejdet gjort hurtigt, så kan du meget hurtigere skaber resultater for din(e) hjemmeside(r). Hvis du går ind og får skabt resultater, så begynder du meget hurtigt at få en større indtjening, det har jeg blandt andet skabt med en Lenovo u31-70, som er en meget hurtig og stabil computer.

Lenovo u31-70

En Lenovo u31-70 er en meget god computer, da den ikke fylder særlig meget i tasken, men samtidig har en skærm, som er 13,3 tommer. Den er jo en meget god størrelse, fordi den er nem at have med på farten, og samtidig kan rumme alt det du har brug for på en gang. Hvis du også bruger så meget tid på dit SEO, som jeg gør, kan du sagtens arbejde til langt ud på natten, fordi der er lys i tastaturet. Yderligere er det fyldt med indgange til diverse stik, så du hurtigt kan proppe et USB ind med filer, eller HDMI stik som du kan koble op til en projektor for at vise diasshow med resultater eller andet.
Jeg håber dagens indlæg, med mine egne erfaringer omkring en Lenovo u31-70, kan gå hen og gavne jer en dag, og ellers glæder jeg mit til at ser jer på siden igen.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

En lokal søgning i søgemaskiner

Ønsker din virksomhed at være synlig i Google, når en potentiel kunde i området søger efter et produkt eller en service, som du giver? Vil din virksomhed gerne fuld kontrol over, hvilke oplysninger der er synlige i Google? Eller vil din virksomhed gerne ændre åbningstiderne for en bestemt periode, skal du ændre den angivne telefonnummer eller måske tilføje den korrekte logo? Så skal du læse videre her om Google Min Virksomhed.

Tag ejerskab af din virksomhed i dag
En lokal søgning i søgemaskiner er de mest almindelige rute folk hen, når de søger information om en lokal virksomhed, service eller produkt. For eksempel, de får den mest relevante pizzarestaurant i det lokale område, uanset om de søger efter "pizza restaurant, [sted]". Den post kan blive optimeret med, herunder adresse, åbningstider og telefonnumre (se klippet nedenfor). Hvis din virksomhed ikke har taget ejerskab af posten, er sandsynligheden lav, at din virksomhed vil være synlig i lokale resultat.

Ifølge Google…