Gå videre til hovedindholdet

Skab store SEO resultater


Hej igen på siden, så er det tid til endnu et lille indslag til alle jer flittige SEO eksperter, som nok har godt gang i SEO arbejdet her for tiden. Denne gang skal det selvfølgelig handle om SEO, men dog ikke kun det, for i skal ikke høre på mig fortælle noget, som i nok ved en hel masse om i forvejen. Det skal nemlig i dag handle om noget, som kan optimere jeres arbejde omkring SEO.

Computere

Det er nemlig meget vigtig at have en computer, som kan yde nok kraft til at trække det hårde arbejde. Det er det jo af et par visse store grunde, blandt andet at det er vigtigt at kunne arbejde hurtigt når man har med søgemaskineoptimering at gøre. Fordi når du får arbejdet gjort hurtigt, så kan du meget hurtigere skaber resultater for din(e) hjemmeside(r). Hvis du går ind og får skabt resultater, så begynder du meget hurtigt at få en større indtjening, det har jeg blandt andet skabt med en Lenovo u31-70, som er en meget hurtig og stabil computer.

Lenovo u31-70

En Lenovo u31-70 er en meget god computer, da den ikke fylder særlig meget i tasken, men samtidig har en skærm, som er 13,3 tommer. Den er jo en meget god størrelse, fordi den er nem at have med på farten, og samtidig kan rumme alt det du har brug for på en gang. Hvis du også bruger så meget tid på dit SEO, som jeg gør, kan du sagtens arbejde til langt ud på natten, fordi der er lys i tastaturet. Yderligere er det fyldt med indgange til diverse stik, så du hurtigt kan proppe et USB ind med filer, eller HDMI stik som du kan koble op til en projektor for at vise diasshow med resultater eller andet.
Jeg håber dagens indlæg, med mine egne erfaringer omkring en Lenovo u31-70, kan gå hen og gavne jer en dag, og ellers glæder jeg mit til at ser jer på siden igen.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Seo produkter

BASIC PAKKEBasic-pakken er til dig, der har en nyopstartet hjemmeside og ønsker at blive set på Google. SEO optimerer din hjemmeside, således Google nemt kan finde den samt give dig en høj rangering ved én enkelt søgning. Basic-pakken er god til dig, der har en ny eller lille hjemmeside samt en smule forståelse for tekstforfatning.
PLUS PAKKE Plus-pakken er vores mest købte pakke - den dækker nemlig de fleste ønsker! I pakken får du 1.000 ords SEO-optimeret tekstforfatning, som skal hjælpe dig med at skabe gode resultater på Google og give dig endnu større succes. Plus-pakken er god til dig, der har en forholdsvis lille hjemmeside eller webshop, dog dækker den også de større hjemmesider.
PREMIUM PAKKE Premium-pakken er til dig, som ønsker en god markedsføring på Google. Du får dobbelt op på on-page optimering, linkbuilding samt tekstforfatning i forhold til Plus-pakken. Denne pakke er til dig med en stor hjemmeside/webshop, men også til dig, der har en webshop med stort potentiale fo…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Guide til søgemaskine-optimering i CMS

Din nye hjemmeside kan indstilles til at være mere brugervenlig over for søgemaskiner, således at indholdet lettere optages og indekseres korrekt. Det betyder at brugere, af eksempelvis Google, med større sandsynlighed får vist din side blandt søgeresultaterne.

Unikke titler og metadata Titler og metadata angives i Indholdssider i kontrolpanelet. Når en indholdsside oprettes eller redigeres, udfyldes felterne TitleNøgleord og Beskrivelse.
Title - Her angives en title (optimalt op til 67 tegn), som kort fortæller noget om indholdet på siden (fx Mine bedste mad-opskrifter med kylling)Nøgleord - her angives ord som beskriver indholdet, og som benyttes i indholdsteksten (fx mad, opskrifter, kylling)Beskrivelse - her angives en kort beskrivelse (fx Læs om lækre og sunde retter med kylling)
Brugervenlige URL'er Dette punkt kræver at webhotellet understøtter såkaldte .htaccess filer og URL Re-writing.
Gå til Indholdssider i kontrolpaneletI sektionen Indstillinger vælges Generer URL'er…