Gå videre til hovedindholdet

TUTORIAL: SKÆVE LINJER MED CSS

Moden inden for webdesign er meget flat, firkantet og windows 8 agtigt lige for tiden, men hvem siger at man skal følge moden og man ikke kan skabe sin egen? Det er hvertfald en fantatisk måde at skille sig ud på fra alle andre. Det er også hvad denne norske tømmervirksomhed har tænkt (gætter jeg på).
Når det så er sagt har de gjort det på en unødvendig måde, de har nemlig valgt at bruge billeder til at få effekten frem, ikke at det er forkert, men det kan gøres smartere. Med billeder er der mere browseren skal loade og det kan måske være langsommere og være mere irriterende for brugeren at skulle vente på siden loader færdig.
Det samme resultat kan opnåes med ren CSS så hvorfor ikke bruge det? – Når jeg leder på nettet er der en løsning som går meget igen og ser ud til at det er den folk foretrækker, det er så bare den forkerte. Så når det er muligt har jeg selvfølgelig tænkt mig at sprede budskabet da min metode er smartere ;-)
Først den forkerte måde så du ved hvad du IKKE skal gøre: Den første er med at manipulere med rammerne på en div, fordi at hver side er af rammen er vinklet 45 grader i hjørnet op imod en af de andre sider.
Her er et eksempel til at illustrere det:
Det kræver ikke skide meget kode for at opnå denne effekt, se bare her:
Skal man så bruge denne metode til at lave noget ala det eksempel jeg viste tidligere skal man så have gjort nogle af siderne transparente og ændret i størrelserne.  Og så kommer der pludselig lidt mere kode, og der er med at holde tungen lige i munden for at få valgt de rigtige størrelser osv. Se eksempel på den forkerte måde her:
Nu kommer det du har ventet på! Nemlig den rigtige metode.
Først beklager jeg at jeg var så længe om at komme til sagen, men jeg synes det er vigtigt at vide præcis hvorfor man skal vælge noget frem for noget andet, så altså også vide hvorfor man ikke skal gøre det ene!
Men lad os komme i gang:
Det første vi gør er at få lavet et nyt stylesheet med vores basic styles:

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Søgemaskineoptimering er en videnskab indenfor online markedsføring

Søgemaskineoptimering Søgemaskineoptimering er en moderne tidsalder internet markedsføring videnskab, historie succes for flere internetportaler for bred vifte af online-forretning. Men det egentlige spørgsmål: “Hvad er en endelig afgørelse marketing søgemaskineoptimering?” Det er et spørgsmål, der popper op i hovedet på hver eneste virksomhed ejer over hele kloden.

Før søgemaskineoptimering marketing, vil jeg tage dig gennem forskellige former for markedsføring almindelig i markedet. Markedsføring Offline – Tag som et eksempel pizza levering butik, hvor hver én markedsføringstilladelse, der skal gøres offline, og i dette tilfælde vil de blive rettet aviser, billboards, på tværs af vejen, populære radio-og tv til at fremme deres nye pizza produkt.
Marketing online og offline – Antag, at du er nødt til at rejse, websted og ønsker at bringe klienter. I dette tilfælde kan du vælge både online såvel som offline markedsføring kanal er nævnt i det foregående eksempel.
Marketing  Nogle virks…

SEO - Det hænger sådan sammen

Hvad er SEO?Den fulde form af SEO betyder Search Engine Optimization. Grundlæggende SEO er nævnt som fn-betalt, o, økologisk eller naturlig SEO. Search engine optimization kan proceduren for at forbedre synligheden af et websted eller en webside i en række forskellige søgemaskiner som Google, Yahoo, Bing og så videre. SEO indhold er bygget op omkring "Hvordan søgemaskiner arbejde". Hvad gjorde folk søger efter, vil de søgeord eller søgetermer, der blev opført i søgemaskiner, og hvordan søgemaskinerne reagerer på deres målrettede brugere former essensen af SEO arbejde. Med andre ord, at SEO er den procedure, for at forbedre rang af målrettet websted i søgemaskinens resultatsider (SERP).
Hvorfor har vi brug for SEO? En masse af web-brugere anvender søgemaskiner til at opdage noget eller lære et nyt koncept, der har været langt fra dem.Således søgemaskine er den simpleste værktøj bruges til at finde de tjenester, de har brug for. Med den store mængde af folk, der søger efter prod…