Vi er specialister i søgeannoncering

Nøglen til dette er effektiv søgeannoncering


Vi sørger for, at du står på vinderens side. Det gør du ved at være synlig – på nettet. Nøglen til dette er effektiv søgeannoncering. Det er da, din virksomheds kunder finder dig i det sekund, de er på jagt efter lige netop dit produkt eller din tjenesteydelse.
Vi er specialister i søgeannoncering. Vi arbejder med både de etablerede og de nye, spændende internetaktører. Men vi plukker kun de bedste ud – dem, der giver resultat. Med vores hjælp har tusindvis af virksomheder allerede fundet nye kunder på en omkostningseffektiv måde. Nu er det din tur.
Vi sørger for, at flere kunder finder dig – og vi har værktøjerne, der viser, hvor, hvordan og hvem, der har besøgt dig.
I 2007 investerede virksomhederne for første gang mere i internettet end i tv-reklamer*, og her var søgeannonceringen den store vinder. Og alligevel er det bare begyndelsen … Kontakt os, så udarbejder vi et helhedsoplæg, der passer til lige netop din virksomhed.
Har du allerede en løsning? Kontakt os alligevel, så gør vi den endnu bedre.

Via nettet færdes dit budskab over hele verden


Via nettet færdes dit budskab over hele verden. Eller til kunden to gader længere henne. Hvordan og hvor, hvornår og hvorfor er du mest synlig? Det handler om at ramme rigtigt. Helst midt i bull’s eye.
Hos os ved vi, hvor på nettet du skal annoncere for at nå lige netop dine kunder. Og vi ved, hvad det skal koste. Sammen med dig kortlægger vi behovene, analyserer målgrupperne og vælger medier. De rette medier. Derefter er tiden inde til at forhandle os frem til den bedst mulige pris.
Også her handler det om at ramme rigtigt. Det gør vi – ved hjælp af vores stærke forhandlingsposition som formidler for mange kunder. Når alting er klart, sørger vi for, at materialet leveres, og at alting fungerer, som det skal. Men vores engagement slutter ikke der.

Vi undersøger, hvor mange der finder frem til dig, følger op


Vi undersøger, hvor mange der finder frem til dig, følger op og aflægger en slutrapport. Det er derfor, vi kan tilbyde dig optimale medievalg, så du får optimal effekt.
Du har noget at sige. Vi sørger for, at dit budskab kommer frem. Stramt, vildt, seriøst eller sjovt? Forskellige virksomheder kræver forskellige former. Vi har allerede hjulpet mange med at bygge hjemmesider, der er noget ud over det sædvanlige, netbutikker, der får salget til at eksplodere og annoncer, der bliver SET.
For at opnå resultater kræves kreativitet og kundskab – og det er lige netop de egenskaber, internetvirksomheden vores medarbejdere besidder. Ord, der driller, billeder, der fanger øjet, lethåndterlige systemer og hjemmesider, som du selv kan opdatere ... Kontakt os så kan vi diskutere, hvad din virksomhed behøver for at skille sig ud fra mængden. Du så os. Nu vil vi sørge for, at andre ser dig..

Klik ind herunder og se mere om de byer vi har leveret online marketing i

Vi har lavet mange hjemmesider og webdesign for både store og små firmaer over hele Danmark. For os beliggenhed ligemeget. Online markedsføring og webdesign kræver ikke en fysisk placering, men derimod de rigtige evner indenfor området. Herunder er nogle af de byer vi har lavet professionelle hjemmesider og webdesign for:
Jylland
Fyn
Sjælland

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Søgemaskineoptimering er en videnskab indenfor online markedsføring

Søgemaskineoptimering er en vigtig del af en virksomhed

Search Engine-friendly websites