Gå videre til hovedindholdet

En lokal søgning i søgemaskiner

Ønsker din virksomhed at være synlig i Google, når en potentiel kunde i området søger efter et produkt eller en service, som du giver? Vil din virksomhed gerne fuld kontrol over, hvilke oplysninger der er synlige i Google? Eller vil din virksomhed gerne ændre åbningstiderne for en bestemt periode, skal du ændre den angivne telefonnummer eller måske tilføje den korrekte logo? Så skal du læse videre her om Google Min Virksomhed.

Tag ejerskab af din virksomhed i dag


En lokal søgning i søgemaskiner er de mest almindelige rute folk hen, når de søger information om en lokal virksomhed, service eller produkt. For eksempel, de får den mest relevante pizzarestaurant i det lokale område, uanset om de søger efter "pizza restaurant, [sted]". Den post kan blive optimeret med, herunder adresse, åbningstider og telefonnumre (se klippet nedenfor). Hvis din virksomhed ikke har taget ejerskab af posten, er sandsynligheden lav, at din virksomhed vil være synlig i lokale resultat.

Ifølge Google få den gennemsnitlige, vedligeholdes Google Min Forretning notering fem gange flere visninger end de poster, der ikke har været hævdet/taget ejerskab af.

Google Min Virksomhed: forretning notering for

Hvad er Google Min Virksomhed?


Google Min Virksomhed er et værktøj fra Google, der kan bruges til at optimere det, der dukker op i den lokale søgning. Værktøjet giver dig mulighed for at ændre alt fra den telefonnummer og åbningstider, til at offentliggøre indlæg direkte i Google-Søgning. Værktøjet giver dig desuden indsigt i, hvem der har opdaget den post, spurgte, retninger, besøgte hjemmeside, og kaldte selskab.

Autogenerert virksomhedsfortegnelse


Det store flertal af virksomheder, som i dag, en autorgenerert virksomhedsfortegnelse i Google. De oplysninger, der opnås her gennem de forskellige opslagsværker på nettet, kan ofte være ukorrekte eller ufuldstændige, kan afsluttet.
Ved at tage ejerskab af det prospekt, kan virksomheden selv styre og optimere indholdet til at være synlig. Dukker din virksomhed op med et korrekt udfyldt og optimeret information? Der vil så være en større sandsynlighed for, at din virksomhed vil blive valgt som beslutningstager.

Husk, at en virksomhedsfortegnelse, som er taget ejerskab og optimeret, vil være i stand til at få fem gange mere udsigt.


INTERNE GOOGLE-DATA


Hvordan er du placeret i det lokale søgninger
De lokale resultater på Google er primært rangeret baseret på, hvor kendte og relevante for din virksomhed er, såvel som det fjerne. Hvis en person, der er tættere på virksomheden, men virksomheden B er mere relevante, lokale resultater sats selskab B den højeste. Vigtigheden af at optimere den notering for din service eller produkt, som virksomheden tilbyder, er derfor meget høj.

Vi hjælpe dig med Google Min Virksomhed
Lokal søgning er i de fleste tilfælde om mennesker, der vil tage en beslutning her og nu. Betydningen af synlighed i Google, er derfor meget vigtig. Vi har stor erfaring med optimering af business-lister inden for de forskellige sektorer, noget, som du som kunde vil være i stand til at drage fordel af.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

How To Avoid Mistakes In Your Marketing Efforts

We all know the world of digital marketing is constantly changing and the lines are becoming more and more unclear between search, social, local and mobile marketing.With this in mind we are going to look at six things in this series that need to be avoided regardless of all the changes going on around us. 1. Not putting your phone number on your home page It appears from surveys conducted that as much as more than 60% of small businesses are missing out on a massive opportunity by not including their business phone number on on their website header, footer or home page. Another addition that needs to be added to this is that it is even more important that these not be included in an image, graphic or banner but be pure text. This is because in our new smartphone age, tablets and phones and even some browsers can detect phone number formats and turn these into click to dial buttons, however if this is put in a graphic this cannot be read by a smartphone and therefore adds another step…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Seo produkter

BASIC PAKKEBasic-pakken er til dig, der har en nyopstartet hjemmeside og ønsker at blive set på Google. SEO optimerer din hjemmeside, således Google nemt kan finde den samt give dig en høj rangering ved én enkelt søgning. Basic-pakken er god til dig, der har en ny eller lille hjemmeside samt en smule forståelse for tekstforfatning.
PLUS PAKKE Plus-pakken er vores mest købte pakke - den dækker nemlig de fleste ønsker! I pakken får du 1.000 ords SEO-optimeret tekstforfatning, som skal hjælpe dig med at skabe gode resultater på Google og give dig endnu større succes. Plus-pakken er god til dig, der har en forholdsvis lille hjemmeside eller webshop, dog dækker den også de større hjemmesider.
PREMIUM PAKKE Premium-pakken er til dig, som ønsker en god markedsføring på Google. Du får dobbelt op på on-page optimering, linkbuilding samt tekstforfatning i forhold til Plus-pakken. Denne pakke er til dig med en stor hjemmeside/webshop, men også til dig, der har en webshop med stort potentiale fo…