Gå videre til hovedindholdet

En lokal søgning i søgemaskiner

Ønsker din virksomhed at være synlig i Google, når en potentiel kunde i området søger efter et produkt eller en service, som du giver? Vil din virksomhed gerne fuld kontrol over, hvilke oplysninger der er synlige i Google? Eller vil din virksomhed gerne ændre åbningstiderne for en bestemt periode, skal du ændre den angivne telefonnummer eller måske tilføje den korrekte logo? Så skal du læse videre her om Google Min Virksomhed.

Tag ejerskab af din virksomhed i dag


En lokal søgning i søgemaskiner er de mest almindelige rute folk hen, når de søger information om en lokal virksomhed, service eller produkt. For eksempel, de får den mest relevante pizzarestaurant i det lokale område, uanset om de søger efter "pizza restaurant, [sted]". Den post kan blive optimeret med, herunder adresse, åbningstider og telefonnumre (se klippet nedenfor). Hvis din virksomhed ikke har taget ejerskab af posten, er sandsynligheden lav, at din virksomhed vil være synlig i lokale resultat.

Ifølge Google få den gennemsnitlige, vedligeholdes Google Min Forretning notering fem gange flere visninger end de poster, der ikke har været hævdet/taget ejerskab af.

Google Min Virksomhed: forretning notering for

Hvad er Google Min Virksomhed?


Google Min Virksomhed er et værktøj fra Google, der kan bruges til at optimere det, der dukker op i den lokale søgning. Værktøjet giver dig mulighed for at ændre alt fra den telefonnummer og åbningstider, til at offentliggøre indlæg direkte i Google-Søgning. Værktøjet giver dig desuden indsigt i, hvem der har opdaget den post, spurgte, retninger, besøgte hjemmeside, og kaldte selskab.

Autogenerert virksomhedsfortegnelse


Det store flertal af virksomheder, som i dag, en autorgenerert virksomhedsfortegnelse i Google. De oplysninger, der opnås her gennem de forskellige opslagsværker på nettet, kan ofte være ukorrekte eller ufuldstændige, kan afsluttet.
Ved at tage ejerskab af det prospekt, kan virksomheden selv styre og optimere indholdet til at være synlig. Dukker din virksomhed op med et korrekt udfyldt og optimeret information? Der vil så være en større sandsynlighed for, at din virksomhed vil blive valgt som beslutningstager.

Husk, at en virksomhedsfortegnelse, som er taget ejerskab og optimeret, vil være i stand til at få fem gange mere udsigt.


INTERNE GOOGLE-DATA


Hvordan er du placeret i det lokale søgninger
De lokale resultater på Google er primært rangeret baseret på, hvor kendte og relevante for din virksomhed er, såvel som det fjerne. Hvis en person, der er tættere på virksomheden, men virksomheden B er mere relevante, lokale resultater sats selskab B den højeste. Vigtigheden af at optimere den notering for din service eller produkt, som virksomheden tilbyder, er derfor meget høj.

Vi hjælpe dig med Google Min Virksomhed
Lokal søgning er i de fleste tilfælde om mennesker, der vil tage en beslutning her og nu. Betydningen af synlighed i Google, er derfor meget vigtig. Vi har stor erfaring med optimering af business-lister inden for de forskellige sektorer, noget, som du som kunde vil være i stand til at drage fordel af.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Søgemaskineoptimering er en videnskab indenfor online markedsføring

Søgemaskineoptimering Søgemaskineoptimering er en moderne tidsalder internet markedsføring videnskab, historie succes for flere internetportaler for bred vifte af online-forretning. Men det egentlige spørgsmål: “Hvad er en endelig afgørelse marketing søgemaskineoptimering?” Det er et spørgsmål, der popper op i hovedet på hver eneste virksomhed ejer over hele kloden.

Før søgemaskineoptimering marketing, vil jeg tage dig gennem forskellige former for markedsføring almindelig i markedet. Markedsføring Offline – Tag som et eksempel pizza levering butik, hvor hver én markedsføringstilladelse, der skal gøres offline, og i dette tilfælde vil de blive rettet aviser, billboards, på tværs af vejen, populære radio-og tv til at fremme deres nye pizza produkt.
Marketing online og offline – Antag, at du er nødt til at rejse, websted og ønsker at bringe klienter. I dette tilfælde kan du vælge både online såvel som offline markedsføring kanal er nævnt i det foregående eksempel.
Marketing  Nogle virks…

SEO - Det hænger sådan sammen

Hvad er SEO?Den fulde form af SEO betyder Search Engine Optimization. Grundlæggende SEO er nævnt som fn-betalt, o, økologisk eller naturlig SEO. Search engine optimization kan proceduren for at forbedre synligheden af et websted eller en webside i en række forskellige søgemaskiner som Google, Yahoo, Bing og så videre. SEO indhold er bygget op omkring "Hvordan søgemaskiner arbejde". Hvad gjorde folk søger efter, vil de søgeord eller søgetermer, der blev opført i søgemaskiner, og hvordan søgemaskinerne reagerer på deres målrettede brugere former essensen af SEO arbejde. Med andre ord, at SEO er den procedure, for at forbedre rang af målrettet websted i søgemaskinens resultatsider (SERP).
Hvorfor har vi brug for SEO? En masse af web-brugere anvender søgemaskiner til at opdage noget eller lære et nyt koncept, der har været langt fra dem.Således søgemaskine er den simpleste værktøj bruges til at finde de tjenester, de har brug for. Med den store mængde af folk, der søger efter prod…