Gå videre til hovedindholdet

En lokal søgning i søgemaskiner

Ønsker din virksomhed at være synlig i Google, når en potentiel kunde i området søger efter et produkt eller en service, som du giver? Vil din virksomhed gerne fuld kontrol over, hvilke oplysninger der er synlige i Google? Eller vil din virksomhed gerne ændre åbningstiderne for en bestemt periode, skal du ændre den angivne telefonnummer eller måske tilføje den korrekte logo? Så skal du læse videre her om Google Min Virksomhed.

Tag ejerskab af din virksomhed i dag


En lokal søgning i søgemaskiner er de mest almindelige rute folk hen, når de søger information om en lokal virksomhed, service eller produkt. For eksempel, de får den mest relevante pizzarestaurant i det lokale område, uanset om de søger efter "pizza restaurant, [sted]". Den post kan blive optimeret med, herunder adresse, åbningstider og telefonnumre (se klippet nedenfor). Hvis din virksomhed ikke har taget ejerskab af posten, er sandsynligheden lav, at din virksomhed vil være synlig i lokale resultat.

Ifølge Google få den gennemsnitlige, vedligeholdes Google Min Forretning notering fem gange flere visninger end de poster, der ikke har været hævdet/taget ejerskab af.

Google Min Virksomhed: forretning notering for

Hvad er Google Min Virksomhed?


Google Min Virksomhed er et værktøj fra Google, der kan bruges til at optimere det, der dukker op i den lokale søgning. Værktøjet giver dig mulighed for at ændre alt fra den telefonnummer og åbningstider, til at offentliggøre indlæg direkte i Google-Søgning. Værktøjet giver dig desuden indsigt i, hvem der har opdaget den post, spurgte, retninger, besøgte hjemmeside, og kaldte selskab.

Autogenerert virksomhedsfortegnelse


Det store flertal af virksomheder, som i dag, en autorgenerert virksomhedsfortegnelse i Google. De oplysninger, der opnås her gennem de forskellige opslagsværker på nettet, kan ofte være ukorrekte eller ufuldstændige, kan afsluttet.
Ved at tage ejerskab af det prospekt, kan virksomheden selv styre og optimere indholdet til at være synlig. Dukker din virksomhed op med et korrekt udfyldt og optimeret information? Der vil så være en større sandsynlighed for, at din virksomhed vil blive valgt som beslutningstager.

Husk, at en virksomhedsfortegnelse, som er taget ejerskab og optimeret, vil være i stand til at få fem gange mere udsigt.


INTERNE GOOGLE-DATA


Hvordan er du placeret i det lokale søgninger
De lokale resultater på Google er primært rangeret baseret på, hvor kendte og relevante for din virksomhed er, såvel som det fjerne. Hvis en person, der er tættere på virksomheden, men virksomheden B er mere relevante, lokale resultater sats selskab B den højeste. Vigtigheden af at optimere den notering for din service eller produkt, som virksomheden tilbyder, er derfor meget høj.

Vi hjælpe dig med Google Min Virksomhed
Lokal søgning er i de fleste tilfælde om mennesker, der vil tage en beslutning her og nu. Betydningen af synlighed i Google, er derfor meget vigtig. Vi har stor erfaring med optimering af business-lister inden for de forskellige sektorer, noget, som du som kunde vil være i stand til at drage fordel af.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

marketing og markedsføring på nettet

Vi er en virksomhed med kompetente folk med erfaring og viden om forskellige discipliner inden for marketing og markedsføring på nettet. Vores firma navn udtrykker, hvad der er vores primære fokus er, nemlig, markedsføring i søgemaskiner.

SEM står for Search Engine Marketing og vi kommer til at blive en bidragyder til dine markedsføringskroner generere flere indtægter (ROI), og det vil vi demonstrere for dig. Valget af den rigtige kanal på internettet er vigtig. Vi skal hjælpe dig med, samt til at sikre, at din markedsføring på internettet arbejder sammen med din øvrige markedsføring.

Du kan endda, med de enkle trin til at komme i gang med markedsføring i søgemaskiner. Men som i de fleste andre områder, kan resultatet blive langt bedre, hvis du bruger de professionelle. Vi tør sige, at vi er professionelle i området og kan hjælpe dig med at oprette, drive og overvåge din markedsføring på internettet. Gennem målinger dokumentere for dig, at du får relevante besøgende, hurtig ROI og øge…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Google ønsker virksomheder skal til at være mere proaktive

Vi har også skrevet et indlæg om vigtigheden af at have en optimeret virksomhedsfortegnelse i Google!
Rediger din virksomhedsfortegnelse direkte i søgeresultaterne
Google ønsker virksomheder til at være mere proaktive med at opdatere og bruge deres forretning notering. Opdatering af din virksomhed, for eksempel, deres åbningstider i ferier og helligdage, er det en win-win-situation for både Google og virksomheden selv. Derfor behøver du ikke nødt til at forlade Google-Søgning til at administrere din virksomhed.

I juli 2017 testet Google en kontrolpanelet for Google er Min Virksomhed, hvor virksomhederne er i stand til at redigere deres posteringer direkte i søgeresultaterne. I begyndelsen af september 2017 rullet opdateringen ud. Det eneste du behøver at gøre, er at være logget ind med den konto, der har ejerskabet af post. Så kan du bare søge for din virksomhed i Google-Søgning, og en menu, hvor du kan optimere din notering vil derefter være synligt over søgeresultater. Opdateringen…