Gå videre til hovedindholdet

Google ønsker virksomheder skal til at være mere proaktive

Vi har også skrevet et indlæg om vigtigheden af at have en optimeret virksomhedsfortegnelse i Google!


Rediger din virksomhedsfortegnelse direkte i søgeresultaterne


Google ønsker virksomheder til at være mere proaktive med at opdatere og bruge deres forretning notering. Opdatering af din virksomhed, for eksempel, deres åbningstider i ferier og helligdage, er det en win-win-situation for både Google og virksomheden selv. Derfor behøver du ikke nødt til at forlade Google-Søgning til at administrere din virksomhed.

I juli 2017 testet Google en kontrolpanelet for Google er Min Virksomhed, hvor virksomhederne er i stand til at redigere deres posteringer direkte i søgeresultaterne. I begyndelsen af september 2017 rullet opdateringen ud. Det eneste du behøver at gøre, er at være logget ind med den konto, der har ejerskabet af post. Så kan du bare søge for din virksomhed i Google-Søgning, og en menu, hvor du kan optimere din notering vil derefter være synligt over søgeresultater. Opdateringen er tilgængelig både på desktop og mobile.

Google Min Virksomhed - ændringer direkte i søgeresultaterne 

Dette kan du gøre direkte i søgeresultaterne:


  • Tilføje eller rette oplysninger.
  • Opdatering åbningstider i for eksempel helligdage og ferier.
  • Få et overblik over kundernes anmeldelser.
  • Indlæg indlæg til at engagere brugerne.
  • Dele billeder så, at din virksomhed skiller sig ud.
  • Få et overblik over, hvor mange synspunkter, din fortegnelse er modtaget.
  • Vide, hvornår de brugere, tilføje billeder af din virksomhed på Google.
  • Dele indlæg direkte til Google Søgning og Google Maps

Ifølge Google anvender 82% af brugerne søgemaskiner til at finde information om lokalområdet. Har Google Mail (Google har ikke givet de har et officielt navn) giver dig mulighed for at publicere indhold direkte i Google Search og Google Maps. Dette er en enkel måde for din virksomhed at tiltrække nye kunder, opbygge relationer og vise det unikke ved din virksomhed. Allerede i januar 2016 kom denne opdatering, men kun til den amerikanske præsidentkandidater. Derefter blev den har rullet sig i, at flere og flere brugere. I juni 2017 rullet det helt ud, og alle små virksomheder kan nu gøre brug af denne funktion.

Som du kan se, der er fremhævet i klippet nedenfor, man kan udgive flere poster. De vil så komme op som en "karrusel". De stillinger, der vil kun være synlig i søgeresultaterne i 1 uge. Sætte en stilling op som en begivenhed, er dette synligt, så længe den arrangement er i gang.

Fordelene ved Google Mail kan give din virksomhed:

Dele særlige tilbud eller kampagner, der tilskynder til nye og eksisterende kunder til at drage fordel af de tilbud.

Markere begivenheder og informere kunder om kommende begivenheder.

Vis dine produkter eller tjenester.

Give kunder med et enkelt klik for at bestille eller købe et produkt eller en service.

Mulighed for nemt at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Her kan du se, hvordan Google Mail, der ser ud på en mobiltelefon:

Svare direkte på spørgsmål fra brugerne i din virksomhed


Det kan være svært for brugerne at finde det korrekte eller ajourførte oplysninger om lokale virksomheder. Google har derfor nu rullet en ny funktion i din virksomhedsfortegnelse, kaldet "Spørgsmål og svar". Denne opdatering giver brugeren mulighed for at stille spørgsmål direkte i virksomhedsfortegnelsen, men kun via en mobiltelefon.

Alle brugere med en Google-konto kan stille spørgsmål til virksomheden, hvor virksomheden og andre brugere kan svare direkte i tråden. Virksomheden kan styre denne funktion, blandt andre ting, tilføje til de hyppigst stillede spørgsmål i den post, besvarelse af spørgsmål fra brugerne via mobile, som fremhæver det bedste responsene og få en alarm, når et spørgsmål er stillet.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Seo produkter

BASIC PAKKEBasic-pakken er til dig, der har en nyopstartet hjemmeside og ønsker at blive set på Google. SEO optimerer din hjemmeside, således Google nemt kan finde den samt give dig en høj rangering ved én enkelt søgning. Basic-pakken er god til dig, der har en ny eller lille hjemmeside samt en smule forståelse for tekstforfatning.
PLUS PAKKE Plus-pakken er vores mest købte pakke - den dækker nemlig de fleste ønsker! I pakken får du 1.000 ords SEO-optimeret tekstforfatning, som skal hjælpe dig med at skabe gode resultater på Google og give dig endnu større succes. Plus-pakken er god til dig, der har en forholdsvis lille hjemmeside eller webshop, dog dækker den også de større hjemmesider.
PREMIUM PAKKE Premium-pakken er til dig, som ønsker en god markedsføring på Google. Du får dobbelt op på on-page optimering, linkbuilding samt tekstforfatning i forhold til Plus-pakken. Denne pakke er til dig med en stor hjemmeside/webshop, men også til dig, der har en webshop med stort potentiale fo…

Formålet med SEO

SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) SEO, Search Engine Optimization eller på godt gammeldags dansk, søgemaskineoptimering er et område som henover de sidste 10 år er blevet et krav som man som virksomhed ikke kan ignorere. Formålet med SEO, er at dine kunder, som minimum, kan finde din hjemmeside når de søger efter den. Der ville ikke være meget ide i at have en flot og funktionel hjemmeside hvis ikke der er nogen der besøger den. Det ville svare til at have sin butik placeret i et kælderlokale, med gardinerne trukket for og ingen skilte udenfor. Så er man i hvert fald sikker på at de eneste kunder man ville få, er dem der vidste på forhånd hvor de skulle gå hen.


Hos Hcs Briller har vi SEO som en absolut spidskompetence. Vi har hjulpet flere end 50 virksomheder med at fremme deres placeringer og almen tilstedeværelse på nettet, herunder via Google søgninger, sociale medier som Facebook, Twitter og lignende, samt via generiske søgninger der anvender søgepartnere, brancheportaler mv. Baseret p…

Design

Design Our Graphic Designers have experience in all aspects of design and will help you capture your target audience's imagination and react to changing developments and trends in your sector. With our brand and marketing know how, we can help you target new emerging markets and consolidate your existing customer base. Our Graphic Design services include: • Websites
• Advertising
• Packaging design
• Magazines
• Posters
• Corporate communications
• Corporate identity
• Exhibitions & displays